Bile Su To Njene Reči

Hero Sex

Buduća legenda
Poruka
34.733
Uz umiljat osmeh i pogled pravo u oči, izustila je ........" Tebe nikako ne uspevam definisati..delujes tako nezno " ....:confused:
Bile su to njene reči,,iako smo samo poznanici i srećem je samo jednom dnevno na par minuta, dok ja i dalje ne shvatam sta je htela reći??

Uz umiljat osmeh i pogled pravo u oči, izustila je ........" Tebe nikako ne uspevam definisati..delujes tako nezno " ....:confused:
Bile su to njene reči,,iako smo samo poznanici i srećem je samo jednom dnevno na par minuta, dok ja i dalje ne shvatam sta je htela reći??
iz ovog se mogu izvuci sledeci zakljucci:
1.ne moz da te defnise,znaci 1.)obraca paznju na tebe 2.)intrigiras je..
2.delujes tako nezno:mozda delujes i snazno fizicki i nezno u smislu da ti je takav nastup,pa joj je to cudno,neobicno i verovatno primamljivo(posebno ako je navikla na egomanijake koji glume neke snazne tipove)
Nebitno je sta mislim..:lol:

Samo mi je čudan takav pristup..Sto bih joj izgledao tako nezan..
dala mi do znanja da me posmatra jer nikako ne uspeva da me definise..
zasto se toliko trudi da me pročita ??

zato sto si joj zanimljiv..valjda je covek tvog kalibra:mrgreen: do sada naucio nesto o zenskoj psihi:D..ili to ili se hvalis kroz izmisljena pitanja:PPPPP
i mozda ti je drzanje prema zenama prirodno nezno,donzuanskiXD
a da sam na tvom mestu ja bih to izvela na kafu prvom prilikom...;)

po glavi joj decica igraju ringe ringe raja
a nocu je demoni posecuju, i guraju u celjusti bezimenih

ti si monolit, ali su ti vezane ruke, kompletno si statican

razumes? :mrgreen:

Hero....dakle Hero, sta da ti napisem a da ne izgledam tj. ne zvucim napadno....hm..nikako mi se ne podudara tvoja licnost sa gore napisanim:think:

Koncentrisala bi se na ovo- tebe nikako ne mogu definisati ......

mozda svojim izgledom , ponasanjem, i celom pojavom, odajes dvosmisleni utisak ....

Ima lošu taktiku muvanja
ili
je pobegla sa neke klinike
ili
si zaista nežan prolaznik
:lol:
Ja sam onako kull tip..verovatno joj to ukazuje da misli tako..?
Drugo trenutno se nalazim se u nekom krugu pun zenske publike a ja pokusavam da ne sklapam nikakva prijateljstva..
Ono..zbijaju sale na razne načine ja izigravam malo glupaka iz validnih razloga.Problem je sto je tu oko mene
harem i tesko uspevam da ne podelim osmeh,po neku malu salu jer sam malo na meti (nov u toj okolini ) ..ponekad i pogled onaj malo dublji sto ulazi na oči i izlazi u petu jbg,,:)
Danas mi banula jedna i gleda me ne pomerajuci se..Na kraju je izustila dali premecujem nesto..ja joj kazem ne..
Ona je sredila fruizu,navodno prvi put se ofarbala..Razmisljam da joj kazem e bas si super riba ..al sam joj ipak rekao ..da mi nisi rekla ne bih primetio ,dobro ti stoji.

iz ovog se mogu izvuci sledeci zakljucci:
1.ne moz da te defnise,znaci 1.)obraca paznju na tebe 2.)intrigiras je..
2.delujes tako nezno:mozda delujes i snazno fizicki i nezno u smislu da ti je takav nastup,pa joj je to cudno,neobicno i verovatno primamljivo(posebno ako je navikla na egomanijake koji glume neke snazne tipove)

zato sto si joj zanimljiv..valjda je covek tvog kalibra:mrgreen: do sada naucio nesto o zenskoj psihi:D..ili to ili se hvalis kroz izmisljena pitanja:PPPPP
i mozda ti je drzanje prema zenama prirodno nezno,donzuanskiXD
a da sam na tvom mestu ja bih to izvela na kafu prvom prilikom...;)
Nije nista izmisljeno,znas da nisam tip koji fantazira ;)..Jednostavno me zatekla takvim stavom(najvise onaj pogled za koji neznam dali je nekako tuzan i u isto vreme previse ostar,,nezato izmedju ...
Hero....dakle Hero, sta da ti napisem a da ne izgledam tj. ne zvucim napadno....hm..nikako mi se ne podudara tvoja licnost sa gore napisanim:think:
Lako mi je sa otvorenim osobama..:per:
One koje se samo smeskaju ,dobacuju po dve tri rečenice koje me ubijaju u mozak ne uspevam da stupim u komunikaciju,

Poslednja izmena:
evo rece malo ispod alter egona...tu bih dodala jos i mogucnost manipulacije pristupom. sad je potez na tebi. :lol:
Moguće..nema dana da mi ne mase sa kezom do usiju,stalno neke salice..
neka lupanja sakom,jednom me čak stegla i za rame uz reči ubiću te :sad2: kroz mene je prosla jeza

Koncentrisala bi se na ovo- tebe nikako ne mogu definisati ......

mozda svojim izgledom , ponasanjem, i celom pojavom, odajes dvosmisleni utisak ....
Da verovatno to,,jer izbegavam neko blisko prijateljstvo.:cmok:

Back