Bile Su To Njene Reči

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uz umiljat osmeh i pogled pravo u oči, izustila je ........" Tebe nikako ne uspevam definisati..delujes tako nezno " ....:confused:
Bile su to njene reči,,iako smo samo poznanici i srećem je samo jednom dnevno na par minuta, dok ja i dalje ne shvatam sta je htela reći??

Stavila ti je do znanja da bi trebao da joj objasnis kakav si, sta umes i znas..:mrgreen:

Ja sam onako kull tip..verovatno joj to ukazuje da misli tako..?
Drugo trenutno se nalazim se u nekom krugu pun zenske publike a ja pokusavam da ne sklapam nikakva prijateljstva..
Ono..zbijaju sale na razne načine ja izigravam malo glupaka iz validnih razloga.Problem je sto je tu oko mene
harem i tesko uspevam da ne podelim osmeh,po neku malu salu jer sam malo na meti (nov u toj okolini ) ..ponekad i pogled onaj malo dublji sto ulazi na oči i izlazi u petu jbg,,:)
Danas mi banula jedna i gleda me ne pomerajuci se..Na kraju je izustila dali premecujem nesto..ja joj kazem ne..
Ona je sredila fruizu,navodno prvi put se ofarbala..Razmisljam da joj kazem e bas si super riba ..al sam joj ipak rekao ..da mi nisi rekla ne bih primetio ,dobro ti stoji.

Nije nista izmisljeno,znas da nisam tip koji fantazira ;)..Jednostavno me zatekla takvim stavom(najvise onaj pogled za koji neznam dali je nekako tuzan i u isto vreme previse ostar,,nezato izmedju ...
Lako mi je sa otvorenim osobama..:per:
One koje se samo smeskaju ,dobacuju po dve tri rečenice koje me ubijaju u mozak ne uspevam da stupim u komunikaciju,

jedini pevac u kokosinjcu,ocerupace te jadnog:hahaha:

Hmm ne znam meni deluje kao neka cura koja se loži da nežne muškarce,pa mu je to rekla očekivajući sledeći korak da on napravi...
A izgleda da će i nešto izprovazioći iz toga čim je dečko to zapamtio pa traži od nas premudrih forumaša da mu protumačimo to...

A od koga će ako neće od nas...

Hiro, ne znam šta ti nije jasno. Više je nego očigledno da te želi.
Čim ti je rekla da joj deluješ "nežno" znači da te je gustirala onako... baš... Sad si ti na redu...

Uz umiljat osmeh i pogled pravo u oči, izustila je ........" Tebe nikako ne uspevam definisati..delujes tako nezno " ....:confused:
Bile su to njene reči,,iako smo samo poznanici i srećem je samo jednom dnevno na par minuta, dok ja i dalje ne shvatam sta je htela reći??

qq ..
nisam valjda i tebi to rekla :lol:

e pazi kad bi je sretao tri puta dnevno na triper minuta ... kakva bi to tek tema bila :p

da nes jebat mozda? :zper:
nemam pojma sta znaci...kad neko daje takve nedefinisane komplimente nikad nisam sigurna da li je to jer su iskreni ili cisto da ti kazu nesto i otkace te.

Zaintrigirao si je a i sama ti je lepo rekla, ne može da te provali, ispod nežnog stava oseća da ima i nečeg drugog ne baš tako slatkog.
Ne nužno i lošeg, svakako si joj zanimljiv u ovom trenutku, skrenuo si joj pažnju i sada si u fokusu.

Back