dragon x
Legenda
- Poruka
- 54.669
To je mala maca šta će biti.Па Хрвати су већ испушили са причом преваром званом Комшић.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je mala maca šta će biti.Па Хрвати су већ испушили са причом преваром званом Комшић.
Па оградили су се сви углавном.Plenković se ogradio od presude i podržava Dodika
Plenković još pre presude rekao da je nezakonito sudjenje, a i Nobilo....Koliko znam, još niko se nije oglasio u vezi presude.
У ком смислу? Да је потребно одобрење Скупштине РС за сваку пресуду Суда БиХ?Није немогуће СУД БИХ не може без амина Републике Српске функционисати то су просто факти.
I moja baba kaže šlagirao se.Znam...ali ipak nije slag.![]()
gdje se tu vidi poziv na rat?Evo, već se huška na rat od strane Mileta Ronhila i Ž.valavog...
KURIR SAZNAJE! UPRAVO ZAVRŠEN RAZGOVOR VUČIČA I DODIKA: Predsednik RS pozvao predsednika Srbije da u 24 sata poseti Banja Luku - Vučić putuje već večeras?!
Možda je on tvoja baba.I moja baba kaže šlagirao se.
Pitam gde se ogradio od presude? Nije se ni Nobilo ogradio jer je kao advokat aktivno učestvovao u suđenju.Plenković još pre presude rekao da je nezakonito sudjenje, a i Nobilo....
Не постоји слична пресуда, ово је ипак преседан.Опет понављам до Додика је и Скупштине РС да ли желе да се играју и манипулишу или озбиљно да блокирају све заједничке институције, ја подржавам.Подржавам да постоји блокада на све што има предзнак БИХ док се не одлучи како ова држава треба да изгледа.У ком смислу? Да је потребно одобрење Скупштине РС за сваку пресуду Суда БиХ?
Pitam gde se ogradio od presude? Nije se ni Nobilo ogradio jer je kao advokat aktivno učestvovao u suđenju.
Kako dobro...do maloprije si bila u govnima?Što bih ja?
Meni dobro, bolje ne može biti. Plata bogovska, redovna, ja hadžinica. Mogla si ti, nemaš šta izgubiti![]()
Вестендорп је сменио својевремено Николу Поплашена, изабраног председника Републике Српске.Не постоји слична пресуда, ово је ипак преседан.Опет понављам до Додика је и Скупштине РС да ли желе да се играју и манипулишу или озбиљно да блокирају све заједничке институције, ја подржавам.Подржавам да постоји блокада на све што има предзнак БИХ док се не одлучи како ова држава треба да изгледа.
Ево управо је најавио закон о забрани рада Суда и закона БИХ на простору РС.Све до вечерас.Чак је најавио и закон о забрани дјеловања СИПЕ у РС, што нисам очекивао.Закон о забрани дјеловања Служби БИХ на простору Републике Српске.Занимљиво, ето да видимо шта сада?
Pa ne sviđa mi se atmosfera zemlje zbog vas koji jesteKako dobro...do maloprije si bila u govnima?![]()
Nije se ogradio, imao je info da nije bilo pošteno i do kraja suđenja je aktivno branio svog klijenta. Dalje.Нобило: Пресуда предсједнику Српске написана прије два мјесеца (ВИДЕО)
Члан адвокатског тима предсједника Републике Српске Анто Нобило рекао је да је данашња пресуда предсједнику Милораду Додику донесена још прије два и по мјесеца.
![]()
Анто НобилоФото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
- Још прије два мјесеца сам приватним контактима добио прецизну информацију да ће предсједник Републике бити осуђен на годину дана и да ће му бити изречена мјера безбједности. Ово суђење од почетка није било поштено - додаје Нобило.
Нобило је навео да је тад донесена прецизна одлука, иако је процес трајао још два и по мјесеца.
Он је нагласио да окривљени мора имати повјерење у суд, као и да суд мора слати утисак о непристрасности.
- Међутим, предсједник Суда на реакције угледних дипломата и политичара није реаговао. Знали смо да неће бити фер суђење - истакао је Нобило. Бакир Изетбеговић прије четири и по мјесеца рекао је да су стране амбасаде одлучиле да стану иза овог поступка, те да ће Додик бити осуђен. У овом поступку сам схватио да нису проблем ни Бошњаци, ни Хрвати, већ неразумни странци који управљају БиХ већ 30 година. БиХ заслужује да буде суверена држава, али она то није - рекао је Нобило.
Он је подсјетио да је тужилаштво независни орган, који може поступати по уставу и законима, а да је Тужилаштво БиХ признало да су поступали по упутама ОХР-а.
na skupu u Banjaluci držao govor Nobilo....Nije se ogradio, imao je info da nije bilo pošteno i do kraja suđenja je aktivno branio svog klijenta. Dalje.
Kaze li i pemzija?I moja baba kaže šlagirao se.
Može isti takav da održi i u Beogradu. Aktivno je učestvovao u suđenju kao i njegov klijent Mile Ronhil.na skupu u Banjaluci držao govor Nobilo....
To će se u FBiH gledati kao državni udar. To znači sukobe jer će se raspasti sve državne službe od granične policije pa nadalje.Не постоји слична пресуда, ово је ипак преседан.Опет понављам до Додика је и Скупштине РС да ли желе да се играју и манипулишу или озбиљно да блокирају све заједничке институције, ја подржавам.Подржавам да постоји блокада на све што има предзнак БИХ док се не одлучи како ова држава треба да изгледа.
Ево управо је најавио закон о забрани рада Суда и закона БИХ на простору РС.Све до вечерас.Чак је најавио и закон о забрани дјеловања СИПЕ у РС, што нисам очекивао.Закон о забрани дјеловања Служби БИХ на простору Републике Српске.Занимљиво, ето да видимо шта сада?
Да то су радили Високи Представници-СТРАНЦИ а ово ради СУД БИХ који и ми плаћамо-мислим на РС, разлика је драстична и огромна.Вестендорп је сменио својевремено Николу Поплашена, изабраног председника Републике Српске.