- Poruka
- 51.446
Nije zajebancija, počeli su ratni bubnjevi.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није немогуће СУД БИХ не може без амина Републике Српске функционисати то су просто факти.Све што има предзнак заједничка институција данас је поприлично угрожено, све зависно како се постави Скупштина РС, видјећемо.Ma, jaшта, тако ће издвојити и суд који ће поништити ову пресуду.
Од кад је БејХа ријепублика?док није формиран ЦИК на републичком ниову
zanimljivo.PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sazvao je hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost za danas za 17 časova, saznaju "Novosti".
Slijedi haos u BiH.Није још распад али јесте правац.Немој заборавити да је РС већ организовала изборе самостално некада раније док није формиран ЦИК на републичком ниову.Опасан зај*еб је ако неко мисли да БИХ може функционисати без Републике Српске.Неко ће рећи Додик није РЕпублика Српска.Слажем се али Додик је добио убједљиво највише гласова као појединац не у РС него чак у БИХ.Тај податак није за бацити, и даље има највећи легитимитет и легалитет од већине политичара БИХ а поготово већу од Шмита.
zanimljivo.
kome se to ratuje, baš me zanima?Nije zajebancija, počeli su ratni bubnjevi.....
Što bih ja?Mogla si i ti...valjda imas bar jedno od to dvoje.
Miran razlaz nema alterantivu. Ko zeli rat u kuci mu bio.kome se to ratuje, baš me zanima?
E što ste potpisivali, sad pstAli mi ne zelimo da budemo u govn*ma sa vama niti zelimo da ulazemo bilo kakve napore u izgradnju BiH u koju su nas silom ugurali. Nas interesi BiH zanimaju samu o onoj meri u kojoj se poklapaju sa interesima Srpske. Ja bih voleo da su Bosnjaci bili otvoreni za ideje suzivota pre 92. Ali su umesto gradjenja razgradjivali bivsu im zemlju. Voleo bih da ih je tada zanimao rad, zarada i zivot. Imali su izbor - da li zele da zive sa Srbima ili ne. Izabrali su da ne zele, a Srbi u Srpskoj im samo pomazu u ispunjenju tih zelja.
Sud BiH je nametnut bez volje Srba.Није немогуће СУД БИХ не може без амина Републике Српске функционисати то су просто факти.Све што има предзнак заједничка интистуција данас је поприлично угрожена, све зависно како се постави Скупштина РС, видјећемо.
Srbija stoji uz republiku srpsku....pa evropljani nek drže gaćice....bar politički....
muslijama, ako nema razgovora a napadaš srbe u srpskoj tražiš da se brane....monarhisti evrope ih lože da imaju podrškukome se to ratuje, baš me zanima?
БИХ се иначе дефинише као федерална парламентарна република ма шта то значило...Од кад је БејХа ријепублика?

Malo vam ova "ljepotica' popila, malo više
obično beže, što pitaš?Европљани чим чују за Србију, одма' им падају гаће?
Па Хрвати су већ испушили са причом преваром званом Комшић.Slijedi haos u BiH.
Danas Dodik, sutra neki Hrvat ili bilo ko ko se ne svidi njemačkom oberštumpfireru.
Ja iskreno držim fige da vi vlastite probleme riješite. Mi ćemo svojeSrbija stoji uz republiku srpsku....pa evropljani nek drže gaćice....bar politički....
Plenković se ogradio od presude i podržava DodikaПа Хрвати су већ испушили са причом преваром званом Комшић.
pa biće teško bez nas ...Srbija je garant Dejtonskog sporazuma....Ja iskreno držim fige da vi vlastite probleme riješite. Mi ćemo svoje![]()
Dejtonska dolina plača....haha...Погрешно је рећи да је БиХ у новој политичкој кризи јер политичка криза у овој дејтонској долини плача траје децемнијама. Криза коју генеришу спољни фактори, често канцеларија ОХР-а у лику оне појаве коју зову високим представником као и бошњачке политичке елите. Епилог је један контаминирани и загађен политички амбијент и једно често неподношљиво стање.
Данашњом пресудом (а у политичком прогону што овај процес јесте и гдје су сви који учествују у том прогону само пајаци и бескичмењаци који извршавају наредбе силника, самим тим и пресуду смо зналчи и прије него ли је изречена) неће се ништа десити јер слиједи жалбени процес који би могао јако, јако дуго трајати.
Koliko znam, još niko se nije oglasio u vezi presude.Plenković se ogradio od presude i podržava Dodika