BiH (NEMOGUCA DRZAVA) - RIJESENJE: TRI ENTITETA (Potencijalne mape) ?!

Sta ba ne uzmiaju nista , uzimaju i uzeli su do sada vec previse sto od stanova, zemlkjista a o zivotima da ne ggovorimo.Entiuteti su dobra stvar ai distrikt ali su u pitanju nakarade koje vode te etno entitete.Nema sa njima demokratije a uskoro ce se to i pokazati kada MZ bude djelovala jel' mora sve price su ispricane a djelovat ce zarad gradjana bosne i hercegovine a ne etnosa koji su se pokazali nefuncionalnim.a djelovat ce i bosanci i hercegovci demokratski ;) Vi ste svoju ''demokratiju'' pokazali zadnjih 15 godina etnosi niti jake privrede, ekonomije etc...

koji mi? ti si svrstao srpski narod izvan bosne i hercegovine a izgleda i hrvatski. bosanski patriotizam postoje samo u glavama muslimana, kako ne mozes shvatiti da to nas ne interesuje? mozemo zivjeti zajedno u labavoj federaciji, evo ti link iznad- i nikako drugacije. ne mozes ti nametati nekome kako ce se nacionalno osjecati.
a sto se tice demokratije muslimani su je pokazali 92 kada su se smijali srbima u lice nakon preglasavanja na nelegalnom i nelegitimnom referendumu

koji mi? ti si svrstao srpski narod izvan bosne i hercegovine a izgleda i hrvatski. bosanski patriotizam postoje samo u glavama muslimana, kako ne mozes shvatiti da to nas ne interesuje? mozemo zivjeti zajedno u labavoj federaciji, evo ti link iznad- i nikako drugacije. ne mozes ti nametati nekome kako ce se nacionalno osjecati.
a sto se tice demokratije muslimani su je pokazali 92 kada su se smijali srbima u lice nakon preglasavanja na nelegalnom i nelegitimnom referendumu

vas post postovani:otom potom, ne "uzimaju" oni nista- to je moje koliko je i tvoje a demokratski cemo odluciti kako dalje
Dakle ovde ti upotrebljhavas mnozinu i navedi mi gdje sam ja u bilo kojem postu spomenuo srpski narod u cjelini.Etnosi-izraz za nesposobne koji dolaze iz oba entiteta u zadnjih 15 godina.
Red biu bio da uzmes kakve dopunske casove da odrzavas nivo edukacije.Ovim postom si me namjerno zelio isprovocirati kada si napisao da sam srpski narod stavio u nekakav los kontekst no medjutim ne zaboravi da su oba entiteta i distrikt multinacionalni.:hvala:

Nije li srblje u Bosni 6 mjeseci prije tog muckog "preglasavanja" odrzalo svoj mali privatni serbs-only referendumcic?

Ili se ne vazi kad vi to uradite? :lol:

sta lupetas ti muareme BHSrbendo

Srbi su odrzali interni plebiscit Srpskog naroda,na kome su se Srbi izjasnli da su za ostanak u Jugoslaviji

dok je odluka o BIH referendumu donesena posle ponoci na nelgalan nacin nakon sto je Momcilo Krajisnik zakljucio sjednicu,muslimani i htvati su mimo volje jednog konstutativnog naroda donjeli odluku krseci ustav

vas post postovani:otom potom, ne "uzimaju" oni nista- to je moje koliko je i tvoje a demokratski cemo odluciti kako dalje
Dakle ovde ti upotrebljhavas mnozinu i navedi mi gdje sam ja u bilo kojem postu spomenuo srpski narod u cjelini.Etnosi-izraz za nesposobne koji dolaze iz oba entiteta u zadnjih 15 godina.
Red biu bio da uzmes kakve dopunske casove da odrzavas nivo edukacije.Ovim postom si me namjerno zelio isprovocirati kada si napisao da sam srpski narod stavio u nekakav los kontekst no medjutim ne zaboravi da su oba entiteta i distrikt multinacionalni.:hvala:

demokratski mozes odlucivati samo tamo dje je cizma Alijnog vojnika dosla a to je 23 % teritorije BIH

Nije li srblje u Bosni 6 mjeseci prije tog muckog "preglasavanja" odrzalo svoj mali privatni serbs-only referendumcic?

Ili se ne vazi kad vi to uradite? :lol:

ne, sve priznajemo, mi 11.10 "srpsku republiku bih", a hrvati 12.10 "herceg bosnu". sve u okviru postojece bih. to je bio odgovor na neustavno djelovanje i preglasavanje u najvisim tjelima bih koje je nizom odluka totalno pogazilo volju srpskog naroda . 1991 bih je bila u sastavu sfrj, ako se ne sjecas< a preglasavanjem su donesene kljucne odluke koje su bih odvele u gradjanski rat. nema druge istine

sta lupetas ti muareme BHSrbendo

Srbi su odrzali interni plebiscit Srpskog naroda,na kome su se Srbi izjasnli da su za ostanak u Jugoslaviji

dok je odluka o BIH referendumu donesena posle ponoci na nelgalan nacin nakon sto je Momcilo Krajisnik zakljucio sjednicu,muslimani i htvati su mimo volje jednog konstutativnog naroda donjeli odluku krseci ustav

Zamijenio si me s nekim, nisam iz BiH a ne daj mi Boze da sam Srbin.

"Interni plebiscit srpskoga naroda"? Da nije tragicno, bilo bi smijesno.

Radi takvih proizvoljnih definiranja konstitutivnost godinu ranije ste i izgubili to pravo u Hrvatskoj. Najbolji potez Franjine karijere.

decko, ja ne znam ni jednog srbina koji bi u polje nacionalna pripadnost napisao bosanac, pa s toga tvoja primjedba nije opravdana. to hoces li se ti isprovocirati ili neces je tvoj licni problem- ja iscitavam da pokusavas reci kako postoje nekakvi bosanci&hercegovci i oni drugi, zar ne? ja sam prvo srbin a zivim u drzavi bih zato sto moram, nametnuta.

decko, ja ne znam ni jednog srbina koji bi u polje nacionalna pripadnost napisao bosanac, pa s toga tvoja primjedba nije opravdana. to hoces li se ti isprovocirati ili neces je tvoj licni problem- ja iscitavam da pokusavas reci kako postoje nekakvi bosanci&hercegovci i oni drugi, zar ne? ja sam prvo srbin a zivim u drzavi bih zato sto moram, nametnuta.

A na licnoj ljepo pise drzavljanstvo BIH nigdje se ne spominje etnicka odrednica.Opet lupas

A na licnoj ljepo pise drzavljanstvo BIH nigdje se ne spominje etnicka odrednica.Opet lupas

pazi, meni ne smeta- vi svi u federaciji mozete navuci i maramu i burku preko glave pa ne vidjeti realno stanje nikako. drzavljanstvo i nacionalna pripadnost su dva svjeta. na svim dokumetima u rs imas cak opciju drzavljanstvo: rs/bih. juce popunio jedan takav dokument. vi koji bi da brisete nacionalnu pripadnost i koji sanjate o unitarnoj bih nekih imaginarnih bosanaca katolika, pravoslavnih i muslimana ste u dubokoj zabludi- to se nikada nece desiti

I da , da ne propustim , važi samo za lojavo-lijeve :

" Niti ide Kulin–kapetane‚
niti ide‚ niti će ti doći‚
nit' 'se nadaj niti ga pogledaj‚
'Rani sina‚ pak šalji na vojsku
SRBLJE se umirit ne može!"

"Сви у БиХ знају да су одређене уставне промјене неопходне, али Клинтонова неће донијети нови устав, нити нови 'пакет' у Сарајево. Ми смо имали одређене идеје и приједлоге, такви су били и током 'бутмирског процеса'. Вјерујем да ће се коначно лидери у БиХ вратити на неке од тих идеја. Тај процес није мртав, јер није ни замишљен као једини покушај да се нешто уради. Он је био користан да се размјене идеје", рекао је Гордон.

http://www.srna.rs/ :whistling:

Zamijenio si me s nekim, nisam iz BiH a ne daj mi Boze da sam Srbin.

"Interni plebiscit srpskoga naroda"? Da nije tragicno, bilo bi smijesno.

Radi takvih proizvoljnih definiranja konstitutivnost godinu ranije ste i izgubili to pravo u Hrvatskoj. Najbolji potez Franjine karijere.

Mozda nisi sad Srbin, ali porijeklom sigurno jesi, uostalom pises srpskim jezikom.

Hrvatska je ukinula konstutivnost Srba sama, tako da hajde molim te, te ustasluke prosipaj svojim pokatolicama nemoj ovdje.

Bosna Bosnjacima, ostali => napolje. Mislim, ovo je najlogicnije po meni :)

Ne može, pokušali su ' 90-ih, vidjeli smo kako su prošli. Mogu se nazvati i Snorkijevcima, nema za njih više od 23% bivše bih. Inače će opet batina da radi.....jasno?

2zrqneq.gif

Back