BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da li bi mogli da se vratimo na Marka? Stvarno nema smisla sto ignorisemo glupost, sirovost, bahatost, oholost, prostakluk, idiotizam, kompleks nize vrednosti, primitivizam - sve u jednom. Kako je moguce da jedan covek pokupi sve ove osobine? Da li je to poseban trud ili je prirodno nadaren da bude sve sto ne treba? Molim vas, ljudi dajte podrske da se ono cudo izbaci iz kuce inace ja ulazim tamo licno da ga izbacim.. Pa ono je strasno! Ali od svega mi nije jasna Daliborka, da posle svega sto je od njega dozivela, ona njega ne nominuje.

Bas je Marko duhovit decko, danas kad sam gledala i slusala sta je izodvaljivao i ispeovedaonici,sita sam se ismejala. Samo me zanima da li je on svestan sebe i svojih ogranicenih sposobnosti(mentalnih) i nije mi jasno na osnovu cega je zakljucio da je bas on bogom dan?

Selena:
Ne dopada mi se kombinacija koji su napravili prilikom izbora ljudi koje su stavili u kuću.
Niko mi se posebno ne dopada, jedino što je Miki interesantan zbog načina na koji priča i naglaska;devojke su očajne, sem one Bosančice (ne znam joj ime, pa sam zato to napisala).
Ove dve Novosđanke..........ma nemam reči........zaista su katastrofa, a ona iz Niša i njeno ponašanje vezano za histerične izlive zbog kokoške i one silne grozne psovke zbog peškira..........e ona je stvarno grozna.........o Veselini nemam posebno mišljenje, sem što glumi finoću i ponaša se kao da su je udarila tri šloga...............sve u svemu je blagi užas i neću više gledati.
Hrvatski big brother je bio mnogo bolji!

a, hvala, hvala :D..ali vaš je ipak luđi i zanimljiviji 8-) :p

DjuraMornar:
Nije fer da su pojedini bili u situaciji biti vani , videti sta se desava i sada se rukovoditi time. Ako su ih vec vratili , bilo bi fer da su im zabranili mogucnost nominovanja ostalih ukucana. Ovako , sve je vise nego providno.

da, to je teška debilana...mislim, show je sam po sebi debilan, al bar nek se drže pravila :razz:

dino-diana:
koliko čitam imate svakakvih ljudi u Big Brotheru..ali da vidite u hr..užas...žene ko da su pokupili iz nekakve mentalne institucije..jedino jedna cura Yameisi s Kube,ona je ok.dečki su čudni..padaju zadatak za zadatkom..love nemaju..od ove godine kutija cigareta košta 50 kn nešto više od 6 eura..alkohol isto skup do bola...prostače i svađaju se..

ma nemoj :roll: :lol: ...koliko dugo si pratio/la hr bb pa da možeš ovako nešto konstatirat :roll: :?:

ja nisam gledao cro vb, dosta mi ovih nasih, ali mi ovi sto su gledali kazu da su ovi 'nasi' zmajevi u odnosu na vase...........vasi samo placu i idu u ispovedaonicu da se zale velikom. tako sam cuo iz price.

sad , ne znam, da li se oni zale i kad ih ribe startuju, kao sto to jedan 'nas' ima obicaj...........
:lol:

plava_mala:
U Hrvatskom BB su pevali Jasenovac i ostalo pa su svi bili kaznjeni (i to svi onako u glas i to pijani). Ali, sumnjam da bi za hrvatski BB izabrali bilo koga iz Srbije (ili srpske nacionalnosti) tako da cela prica pada u vodu (a ne znam ni koja bi se budala prijavila da iz Srbije ode u Zagreb zbog Velikog brata).

samo jedan lik je to piva i zaprijetili su mu automatskim izbacivanjem iz Kuće u slučaju da se to ponovi

moonja:
haha
izjava nedelje!
to je zbog toga sto imamo jednog poreklom 'vaseg' u kuci. vidim da ste se odmah prepoznali :lol:
jbga, velika smo zemlja, kosmpolite, razlicitosti, taj rad , sve kod nas...takva je ta tv b92..a nekad je bila ok........

pa luđi je definitivno:D. ima ultrahisteričnih cura, tipa ona iz Niša, njoj je misto u nekoj drugoj ustanovi, a ne u Kući koja se prikazuje na nacionalnoj televiziji :lol:

moonja:
ja nisam gledao cro vb, dosta mi ovih nasih, ali mi ovi sto su gledali kazu da su ovi 'nasi' zmajevi u odnosu na vase...........vasi samo placu i idu u ispovedaonicu da se zale velikom. tako sam cuo iz price.

sad , ne znam, da li se oni zale i kad ih ribe startuju, kao sto to jedan 'nas' ima obicaj...........

od sva tri hr bb-a, ovaj sada je najzanimljiviji..stanari su dosta otvoreni i ne libe se reći jedni drugima u lice šta misle..a ako ništa drugo, ova generacija BB-a smatra se najlipšom- eto razloga za gledanje :lol: :lol:

to su tiiiiiiii, kako bih ti rekao.....kao razlika izmedju purgera i splicana.... maja je juznacki temperament.............ali je definitivno smor u kuci jos veci kad je nema.........i sad se jos zaljubila, pa je odbijena........... :lol:
e, i dobrodosla na temu :)

moonja:
to su tiiiiiiii, kako bih ti rekao.....kao razlika izmedju purgera i splicana.... maja je juznacki temperament.............ali je definitivno smor u kuci jos veci kad je nema.........i sad se jos zaljubila, pa je odbijena........... :lol:
e, i dobrodosla na temu :)

kao prvo, hvala :) ..a kao drugo, virujen da je curi teško da je odbijena nakon šta se vratila u kuću, ali kako i ne bi bila kad onako smara lika :shock: ..mislin, nema nikakvog opravdanja za onakvo ponašanje, koje je totalno neprimjereno za njene godine..no, shvaćan da je bez nje show vjerojatno manje zabavan :idea: ..mada, gledat kako neko histerizira, uopće mi to nije napeto :razz: ("gotivno" :razz: :) )

Trudim se da imam razumevanja, Marko je još mlad dečko, ali stvarno... :roll: Mogao je lepo da kaže "Ivan i Edin u meni vide konkurenciju za pobedu u VB." i kraj, a ne ono lupetanje, sad je iznervirao i žene i muškarce, pa dobro ko će da glasa za njega?

moonja:

ne virujen da bi se žalili :razz:

p.s. kod nas je malo drugačiji običaj oko toga :razz: ...rijetko cure upadaju prve. mislim, nekim diskretnim znakovima daju do znanja tipu da im se sviđa, ali nikad ne bi prve prišle-bar dalmatinke :razz: ...purgerice su već druga priča :twisted:

sugarcube_ST:
ne virujen da bi se žalili :razz:

p.s. kod nas je malo drugačiji običaj oko toga :razz: ...rijetko cure upadaju prve. mislim, nekim diskretnim znakovima daju do znanja tipu da im se sviđa, ali nikad ne bi prve prišle-bar dalmatinke :razz: ...purgerice su već druga priča :twisted:
pa, iole pametne žene bi se tako ponašale, ali ove u našem VB, samo čekam da neka krene gola da trči po kući, pa ko je stigne :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back