BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ne samo sto ga nisu nominovali ,nego ce ta cetvorka do kraja nominovati Ivana.....iz nedelje u nedelju ...po dogovoru....Marko je video da je Ivan na top listi vodeci , preneo Eni....lanac je krenuo preko Nikole do Save....( doduse Nikola ga je i pre nominovao ) ali suskali su izmedju sebe ,sto je jako zabranjeno. Ovi iz rezije su to skontali , i progledali im kroz prste uz opomenu....ali ipak su im progledali kroz prste....
Dakle nista fer play ...sve je namestaljka...Nije fer da su pojedini bili u situaciji biti vani , videti sta se desava i sada se rukovoditi time. Ako su ih vec vratili , bilo bi fer da su im zabranili mogucnost nominovanja ostalih ukucana. Ovako , sve je vise nego providno.

I da ponovimo još jednom, nominovani su: Aleksandra, Ivan, Jadranka i Sanja. Neki kažu i Nikola, ali to je verovatno dezinformacija.
Otkad redovno pratim Velikog Brata meni se smanjila inteligencija, sad moram da slušam klasičnu muziku da je vratim na stari nivo :lol:

marko je i pre nego što je izbačen govorio da je ivan čudan i nominovao ga je nekoliko puta. ivanse ponaša se kao da nije nikad video ljude, samo ždere, retko se kupa i presvlaci, ide go kao pesko do pojasa, gura klikere u uši dok spava, a sa druge strane samo skenira šta drugi rade i referiše velikom bratu kao osnovac. najogavniji lik koji sa onom seljankom kojoj je idol indira radic ogovara edina i maju. fuj :evil: nadam se da taj psihopata nece dugo opstati u kuci.
za njega je miki rekao da ce sve da ih pokolje po kuci :lol:

Ako Ivan bude ostao do poslednje nedelje onda bolje da se cuva onaj ko bude sa njim u kuci tada, jer ako bude slucajno saznao da on nije pobednik mislim da ce mu puci poslednji zivac i da ce na ocigled publike kuhinjskim nozem napravici cevape od suparnika/ce. :lol: :lol: :lol:

Mogao bi Marko da napusti kucu opet meni se cini da je decko malko priglup nemoze dve normalne da spoji na svako pitanje odgovara nekim kreveljenjem i smehom :shock:
Ivan nije trebalo da bude nominovan :-( :?

Mackic:
Ako Ivan bude ostao do poslednje nedelje onda bolje da se cuva onaj ko bude sa njim u kuci tada, jer ako bude slucajno saznao da on nije pobednik mislim da ce mu puci poslednji zivac i da ce na ocigled publike kuhinjskim nozem napravici cevape od suparnika/ce. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: ... Apsolutno se slazem...odgovara profilu serijskog ubice iz filmova....i stavlja klikere u usi....
Bez zeze - treba i njega da sutnu i onda ce imati ono sto su i hteli od te usrane emisije...Pink na B92...Mitrovic verovatno svrsava...

ivan je bas taj koji daje intekektualni naboj vb-u, time sto unjkavim glasicem kao pesmicu ponavlja ispovest velikom bratu, ispravlja tekst u radovanu trecem :lol: i sto su mu najprisnije drugarice adriatic sabanka i debela frizerka
vise hrane i miran san za sve kad ode androgeni sajko :lol:

moonja:
ivan je bas taj koji daje intekektualni naboj vb-u, time sto unjkavim glasicem kao pesmicu ponavlja ispovest velikom bratu, ispravlja tekst u radovanu trecem :lol: i sto su mu najprisnije drugarice adriatic sabanka i debela frizerka
vise hrane i miran san za sve kad ode androgeni sajko :lol:
...Ti volis Grand Sou - jel da?

@Kaa, to jos postoji,? vis kako si ti informisan :lol:
ja bih spalio sve konzumente pomenutog i slicnog!
od mute ivana nisam cuo nista sto ima veze sa intelektom i mozgom. zna kako se kiseli kupus i time se pohvalio kad je jeo sarme,ceo procesizdeklamovao covek u 3 minuta, a o nekim stvarima koje se ticu opste kulture nema sta da kaze ,a nije bas da nije, mada retko, dodirnuto i to pitanje filma, muzike... kako je miki znao jer je obrazovan i to nema veze sa fmu i faxom. covek ni kameru ne gleda u oci u pripovedaonici sto bi nikola rekao. nije to razlog zasto mi je antipatican, nego sto zaista mislim da nije normalan.

Ma tamo niko nije normalan,treba covek da ima ozbiljnu falinku da tamo dugo ostane a ne daj boze da pristane da se vrati :lol:

Mene tamo najvise zao onog Save sto se blamira a izgleda dobra dusa,covek sprco trideset i neku godinu a ne zna da sastavi prostu recenicu... :-?

Suvise si surov @Moonjeni ... na lomacu sa konzumentima Granda?:lol: Mora da sam pitao nesto sto nije trebalo...
Ali ok. - ne nemam ni ja nista lepo da kazem niti osecam potrebu za tim...jednostavno,lik je jedini koji se ne uklapa u standarde i od tada ga proglasise: tunjavim,derpeom,psihopatom i u zadnje vreme -potencijalnim koljacem...Ja eto kontam da je covek takav - malo prica,ne glumi- postuje pravila igre,sto je ok...Njegov najveci plus je u stvari to sto je ostao onakav kakav je bio i kad je usao- ocuvao je svoj integritet bez cmizdrenja,glume,pevanja "narodnih junackih",trpanja masnih droljica dok znas da ce te roditelji i komsiluk sutra gledati...Drugim recima - nije prs`o - zato i smeta svima.
Btw. i ja znam kako se kiseli kupus - `ces sad da na racun toga, ocenis koliko sam elokventan - kolikom erudicijom raspolazem?
U jednom se slazem s` tobom - treba da ga sutnu...Gledaliste VB-a ce onda postati mnogo homogenije...

Kaa:
Suvise si surov @Moonjeni ... na lomacu sa konzumentima Granda?:lol: Mora da sam pitao nesto sto nije trebalo...
Ali ok. - ne nemam ni ja nista lepo da kazem niti osecam potrebu za tim...jednostavno,lik je jedini koji se ne uklapa u standarde i od tada ga proglasise: tunjavim,derpeom,psihopatom i u zadnje vreme -potencijalnim koljacem...Ja eto kontam da je covek takav - malo prica,ne glumi- postuje pravila igre,sto je ok...Njegov najveci plus je u stvari to sto je ostao onakav kakav je bio i kad je usao- ocuvao je svoj integritet bez cmizdrenja,glume,pevanja "narodnih junackih",trpanja masnih droljica dok znas da ce te roditelji i komsiluk sutra gledati...Drugim recima - nije prs`o - zato i smeta svima.
Btw. i ja znam kako se kiseli kupus - `ces sad da na racun toga, ocenis koliko sam elokventan - kolikom erudicijom raspolazem?
U jednom se slazem s` tobom - treba da ga sutnu...Gledaliste VB-a ce onda postati mnogo homogenije...
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Jeste li culi kako je sinoc Aleksandra ljubavnicima odbrusila (kada su se ovi dohvatili u krevetu), da ako vec jedu u krevetu - ne mljackaju...
Ne daju mira ostalim likovima u sobi, pa to ti je... vec je smorilo gledati to njihovo razvlacenje, da ne kazem - mucenje po krevetu...

Meni i dalje Marko bode oci tamo i mislim da cu postati agresivna i licno uci u kucu da ga izbacim ukoliko bude opstao tamo i sl. subote. Znaci glupost,bezobrazluk, neotesanost, oholost... sve u jednom. On je najgora kombinacija glup i perfidan. Fuj! A i ona Daliborka zasluzuje da leti iz kuce jer mi je stvarno muka vise od njene tolerancije. Nece Ivan poklati ukucane, Daliborka ce to uraditi kada bude pukla. Ja sam se unela malo vise u ovo od kako je som Marko vracen tamo, i to me mnogo nervira.

Ja eto kontam da je covek takav - malo prica,ne glumi- postuje pravila igre,sto je ok...Njegov najveci plus je u stvari to sto je ostao onakav kakav je bio i kad je usao- ocuvao je svoj integritet bez cmizdrenja,glume,pevanja "narodnih junackih",trpanja masnih droljica dok znas da ce te roditelji i komsiluk sutra gledati...Drugim recima - nije prs`o - zato i smeta svima.

stav 'dosao sam da uzmem pare i boli me uvo za vas' je sasvim na mestu, ali stav 'boli me tuki sto sa mnom zive ljudska bica' pokazuje kakav je covek.. ivan uopste nije zatvoren, da se na tv/u ponasa drukcij, konstatovao njegov otac. svi ukucani imaju drugare koji za njih kazu lepu rec jer su im oni prijatelji, a ivanu koji je iz beograda i ima jos dva brata, dolazi otac, koji usput i ne gleda svog sina na tv. jer ne ukljucuju tv 10 godina. gde su prijatelji tog mladog coveka.... pa da je macak iz mog kontejnera , na tvu gledao bih ga i navijao za njega.. ivan je sklon i da bude izmanipulisan, pitanje je samo uticaja....... ako si pratio ponasanje otkako je otisao djankarlo, mogao si da vidis obrt u ponasanju.

on sada pokusava da bude prirodan i da ostvari komunikaciju, ali ne moze, jer je mizantrop i to je jace od njega. sad se motra oko zena, da ga ne izbace, racuna da je kod muskih odavno ispusio sto se tice drugarstva. svi njegovi komentari svode se na zajedljiva dobacivanja. nikada ne kaze ono sto misli. on je i prema dragani bio sadista, isplaka se mala, a vrlo je zanimljivo sa kim je odabrao da se druzi, a kad sam video da sa dzandrakom ogovara i podsmeva se ljudima od srca..bilo je sve jasno.
biti svoj ne znaci biti skot, mesate pojmove. specifican i poseban ne podrazumeva i da je nenormalan :lol:

znas sta je buhtla? ivan ne zna :lol: sa tobom mogu da diskutijem, pretpostavljam, iako nam se misljenja razilaze. o erudijenciji mogu da sudim samo ako razgovaramo. miki je rekao 'ne mogu da verujem da neko nije cuo za dzarmusa", a ovaj ko tele 'ko je taj???' razgovor ljudi koji zive zajedno moze da bude o obicnim zivotnim stvarima, o svemu, a ne maliciozno dobacivanje i merenje ponasanja drugih. to je vec odvratno.

sto vi pripisujete nekome ko reprodukuje note na klaviru da je umetnik, pa vam je zbog toga razlicit od 'onih dzibera u kuci' a samo je izvodjac za koga niko nije cuo, to je pogresno.
berezovski, ******* kad svira betovena i to samo levom rukom, jer je majstor koji ume da uziva i da deli emocije sa ljudima napuni se kolarac.ljudi sede na bini jer nema gde igla da padne.. covek je genije. a ovaj ima dovoljno godina da bude poznat, stavlja staklene klikere u usi i prjavljuje se u sou velikog brata..jbga, umetnik :lol:

Monja, suviše si kritična prema čoveku koga ne poznaješ. Ne znam na osnovu čega si sve došla do takvih zaključaka .... i ko si ti da daješ ovakvu psiho analizu???

Mislim da je suludo baviti se ljudima iz kuće .... oni su svi tu zbog novca ... i svako u glavi ima neku svoju predstavu kakav treba da bude. To što je Ivan zatvoren, ne znači da je ''skot'' ... kao ni onaj je.bač Sava ... kao ni onaj Marko .... svi su oni na svoju ruku egocentrici.

Ne znam da li su gori oni što su se prijavili na taj show ... ili narod kojem je lakše da se bavi tudjim životom, a ne svojim.

vb je globalan fenomen i ne postoji covek koji za njega nije cuo. u filmovima postoje dobri momci i negativci, a ljudi se opredeljuju ko im se dopada. u hororima tako postoje i emanacije zla, bas kao u pravom zivotu. to su uobicajene psiho-tipoloske karakteristike licnosti. na nivou kuce, svi ostali ukucani, u manjoj ili vecoj meri su zivotni i pokazuju emocije, onaj ko ih nema ili su negativne ne mogu da se prikriju.

vis, to iimas u vb/u , s tom razlikom da je tv reality koji zaradjuje 500 na 100 svakog dana, natasanatasa ne brini se ti za produkciju, one sto prate i ucestvuju :lol:
sto se tice b92, sto rekose ovde ljudi, je dno.........

pa Daliborka je reditelj predstave i pokušava da ih organizuje, na šta MArko nikako ne pristaje. Imali su raspravu u sobi i ona je pokušala da mu to objasni. On je penio kako njemu niko ne može da naređuje, da ona nije pravi reditelj (ko da je on pravi glumac:roll: ) i da to nikada neće biti i da će ona za njega biti mrtva ako ne prestane tako da se ponaša prema njemu, i da za sve mora lepo da ga pita "marko, izvini molim te, da li bi bio ljubazan da uradiš to i to" itd. :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back