vanjusica
Primećen član
- Poruka
- 900
E stvarno nije fer da Marko opstaje tu. Moracu danas da gledam to jer prosto ne mogu da verujem da ga nisu nominovali. E pa kada su tako blesavi onda neka im on uzme pare. Uf, bas sam se uznemirila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nadam se da taj psihopata nece dugo opstati u kuci. 

Mackic:Ako Ivan bude ostao do poslednje nedelje onda bolje da se cuva onaj ko bude sa njim u kuci tada, jer ako bude slucajno saznao da on nije pobednik mislim da ce mu puci poslednji zivac i da ce na ocigled publike kuhinjskim nozem napravici cevape od suparnika/ce.![]()
![]()
![]()
... Apsolutno se slazem...odgovara profilu serijskog ubice iz filmova....i stavlja klikere u usi....
i sto su mu najprisnije drugarice adriatic sabanka i debela frizerka
...Ti volis Grand Sou - jel da?moonja:ivan je bas taj koji daje intekektualni naboj vb-u, time sto unjkavim glasicem kao pesmicu ponavlja ispovest velikom bratu, ispravlja tekst u radovanu trecemi sto su mu najprisnije drugarice adriatic sabanka i debela frizerka
vise hrane i miran san za sve kad ode androgeni sajko![]()

Mora da sam pitao nesto sto nije trebalo...Kaa:Suvise si surov @Moonjeni ... na lomacu sa konzumentima Granda?Mora da sam pitao nesto sto nije trebalo...
Ali ok. - ne nemam ni ja nista lepo da kazem niti osecam potrebu za tim...jednostavno,lik je jedini koji se ne uklapa u standarde i od tada ga proglasise: tunjavim,derpeom,psihopatom i u zadnje vreme -potencijalnim koljacem...Ja eto kontam da je covek takav - malo prica,ne glumi- postuje pravila igre,sto je ok...Njegov najveci plus je u stvari to sto je ostao onakav kakav je bio i kad je usao- ocuvao je svoj integritet bez cmizdrenja,glume,pevanja "narodnih junackih",trpanja masnih droljica dok znas da ce te roditelji i komsiluk sutra gledati...Drugim recima - nije prs`o - zato i smeta svima.
Btw. i ja znam kako se kiseli kupus - `ces sad da na racun toga, ocenis koliko sam elokventan - kolikom erudicijom raspolazem?
U jednom se slazem s` tobom - treba da ga sutnu...Gledaliste VB-a ce onda postati mnogo homogenije...
Ja eto kontam da je covek takav - malo prica,ne glumi- postuje pravila igre,sto je ok...Njegov najveci plus je u stvari to sto je ostao onakav kakav je bio i kad je usao- ocuvao je svoj integritet bez cmizdrenja,glume,pevanja "narodnih junackih",trpanja masnih droljica dok znas da ce te roditelji i komsiluk sutra gledati...Drugim recima - nije prs`o - zato i smeta svima.
Btw. i ja znam kako se kiseli kupus - `ces sad da na racun toga, ocenis koliko sam elokventan - kolikom erudicijom raspolazem?
sa tobom mogu da diskutijem, pretpostavljam, iako nam se misljenja razilaze. o erudijenciji mogu da sudim samo ako razgovaramo. miki je rekao 'ne mogu da verujem da neko nije cuo za dzarmusa", a ovaj ko tele 'ko je taj???' razgovor ljudi koji zive zajedno moze da bude o obicnim zivotnim stvarima, o svemu, a ne maliciozno dobacivanje i merenje ponasanja drugih. to je vec odvratno.