DjuraMornar
Iskusan
- Poruka
- 5.284
Tacno lalala...tacno...ali jeb...ga....
Ipak sta im to treba, i jednima i drugima, da pevaju te pesme.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš nešto pričam večeras kako je pojam "srpska pjesma" dobio strašno pežorativno značenje...DjuraMornar:Tacno lalala...tacno...ali jeb...ga....
taja:emotion
Velikog Bratataja:na kom drugom forumu?
gigule:nije mi jasno zašto nacionalističke pesme? generalno ...zašto kad si ushićen veseo etc kad si ovo onno krenu nacionalalističke pesme o generalima ratovima etc etc jel to ljudima na balkanu stvarno najviše pri srcu leži i treba? nema veze da li su te pesme srpske hrvatske ili muslimanske... meni to nije jasno ...
dragojIo:a meni nije jasno zasto neko vreba takve situacije pevanja srpskih pesama, kako bi se predstavio zrtvom? on tim cinom zeli da pokaze kako su drugi losi! njegovo kukumavcenje je moralni napad na druge. a nije mu prvi put da zloupotrebi i najmanji povod koji mu se ukaze, setimo se kako se durio kad je uobrazio da je mleveno meso svinjetina iako mu je mesarka maja nakon degustacije rekla da je junetina...
i zato je sjajan bio odgovor nikole - a otkud ti znas koga sam ja izgubio...
razmisljalica:Ivan je mnogo fin decko, inace nije toliko cutljiv... valjda nema mnogo zajednicikih tema sa ostalima...
Izvini gigule, ali ako bih se osjećala neprijatno/uplašeno/ugroženo/uvrijeđeno među Hrvatima dok su to što jesu - Hrvati, onda ne bih ni otišla tamo.gigule:u pravu si. bezveze je reagovao taj edin...
treba imati razumevanja za nikolu i potrebu ljudi da pevaju šta im se hoće u sred beograda... i to je baš lepo... tako recimo tebi ne bi bilo neprijatno da si u hrvatskom bb možda bi i zapevao kada bi pijani drugari iz kuće zapevali svoje tzv. hrvatske pesme jel tako?
gigule:u pravu si. bezveze je reagovao taj edin...
treba imati razumevanja za nikolu i potrebu ljudi da pevaju šta im se hoće u sred beograda... i to je baš lepo... tako recimo tebi ne bi bilo neprijatno da si u hrvatskom bb možda bi i zapevao kada bi pijani drugari iz kuće zapevali svoje tzv. hrvatske pesme jel tako?
word.gigule:nije mi jasno zašto nacionalističke pesme? generalno ...zašto kad si ushićen veseo etc kad si ovo onno krenu nacionalalističke pesme o generalima ratovima etc etc jel to ljudima na balkanu stvarno najviše pri srcu leži i treba? nema veze da li su te pesme srpske hrvatske ili muslimanske... meni to nije jasno ...

Ko god da je napravio podelu.divlja:A to je poznata komunisticka podela.![]()