BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj Edin nije onda ni trebao da dolazi u Srbiju, ako mu srpske pesme smetaju.
Neka ceka BB u BIH! Ma neka plaće i treba da plaće!!!
Nikola je skroz realan i gleda na situaciju sa prave strane, a ovi ostali ga svi osudjuju (zato sto su prodane duse) i opet ce ga veceras sigurno nominovati zbog ovoga.
Nije ni cudo sto nam se svi smeju kad u srpskom BB nema ni 50% srba u kuci!

bez namere da ulazim u polemiu o dogadjaju o kom nisam informisana, hocu da kazem da mislim da je emotion otkupio licencu za emitovanje na teritoriji srbije, bih i cg...a svi znate da i oni glasaju...tako da nisam bas sigurna da je ovo srpski veliki brat...
i pojma nemam ko nam se smeje i sto bi nam se smejao zbog toga...

Takodje bez namere za daljim replikama,ali ipak je studio u sred Beograda - i ako mi je mozda i zao malog muje,bio najljigaviji licemer kada bih rekao da mi smeta sto neko peva takve pesme...Smeta mi jedino sto su ih pevali onaj "da j.ebe oca",ona seljancura i curka... inace nemam nista protiv.

Mislim da je i poenta bila da se dovede 14 totalno razlicitih ljudi, jer samo na taj nacin moze da dodje do konflikata koje osnivaci VB vole najvise na svetu. Pa evo pogledajte sami - jedan iz Bosne, jedan iz CG, jedna iz RS, pa zatim jedan Beogradjanin, pa Nislijka, pa Novosadjanka i jedna iz okolina NS, jedan iz Vojvodine, jedan iz centralne Srbije, i tako sve redom. Poenta je i bila da su svi razliciti jer da su u kuci svi isti ljudi iz istog mesta iste vere i nacina ponasanja sta bi tu bilo zanimljivo pitam ja vas.

Od Topole

Od Topole, od Topole,
Pa do Ravne Gore. (2x)

Sve su straže, sve su straže,
Đenerala Draže. (2x)

A patrole, a patrole,
Kalabić Nikole. (2x)

Izvidnica, izvidnica,
Pavla Đurišića. (2x)

Prethodnica, prethodnica,
Vojvode Đuića. (2x)

A zaseda, a zaseda,
Račića odreda. (2x)

:cool:

procitao sam gore ovaj transkript jer nisam gledao sta je to bilo. Interesuje me sta je Zeco mislio kad je rekao da se odrice svih Crnogoraca, nisam skapirao jel to aludirao na necije ponasanje il je on stvarno Srbin iz CG?

O, Boze...shta prochitah...najvishe volim da gledam ugashen TV , ali ....(vecheras mi dadoshe u ruke fotke, hitovski hit, svih hitova od najhitova do hitivog hita od hita sa tushiranja, a ja nisam u toku):-)...pa reko' sebi da dodjem ovdje i vidim shta se deshava, da budem u toku savremenog svijeta...kakva je nova senzacija danas sjela na vidik da se vidi...kad ono...:shock:
Narodu treba hljeba i igara (a oni u kuci to oboje imaju) al' sve mi se chini, josh im samo fali da novi ukucanin bude iz redova mirovnih snaga...pa da bude crni humor Top Liste Nadrealista...:-)...i onda da se svi opet smijemo zajedno sa njima ovako: :D
Tuga, brate...

Mogli bi pokrenuti little nagradnu igru za gledaoce...neshto sitno majce, privesci...npr: 1. ima li Veliki Brat brata il' sestru?
2. Kako se zove strina Velikog Brata itd.
...itd

Nije u redu.
Nisu smeli da pevaju te pesme ,ni jedni ni drugi. A i ovi iz Emotiona su bezobrazni....prikazali su ono sto je njima odgovaralo.Ne opravdavam Nikolu ni u ludilu ali u tom slucaju treba imati iste kriterijume za oboje.

Da Edin nije odreagovao kako je odreagovao, pojeli bi ga kad se vrati kuci.
Ja mislila da su se raspevali, a ono Nikola samo poceo "Od Topole, od Topole...", ovaj mu rekao da ne peva to u njegovom prisustvu, Nikola stao, pevali su kad se Edin sklonio (mada to nisu veceras pokazali).
Edin je maksimalno ispolitizovao situaciju (ono u ispovedaonici "Ako nekom smeta sto se ja zovem kako se zovem.."), lepo je iskoristio momenat za propagandu (kao i ono proslavljanje Bajrama). Al' nije on sirotan kriv.

Pa nisu prikazali...o tome se radi.....
ali citam po nekim drugim forumima,od ljudi koji gledaju non-stop....da je Nikola valjda hteo da mu objasni da mu je upravo on pravio neke baklave ,da su bili uz njega kada je slavio Bajram....blabla....da je i on pevao neke pesme i niko se nije bunio.......tako nesto....a ovi prikazali veceras samo Nikolu kako peva, Edina kako place, i komentar "Nikola provocirao Edina do ranih j. casova".....
SRa...e..

DjuraMornar:
Nije u redu.
Nisu smeli da pevaju te pesme ,ni jedni ni drugi. A i ovi iz Emotiona su bezobrazni....prikazali su ono sto je njima odgovaralo.Ne opravdavam Nikolu ni u ludilu ali u tom slucaju treba imati iste kriterijume za oboje.
...
A u pjesmi se spominje neko sasvim drugo vrijeme, prilično starije od 15god. i razlozi za uvrijeđenost su dosta diskutabilni.
Na isti način bi reagovao i na Tamo daleko npr. A trebao je biti svjestan da su takve stvari u Beogradu, u Srbiji , među Srbima moguće, pa ako nije želio to da doživljava i ako je tako emocionalno krhak, ako se osjeća ugroženo među Srbima i još ima neka neriješena pitanja sa njima, nije trebao ni da se izlaže tome.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back