BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milena26:
Velikog Brata gledam povremeno, vise gledam nego sto ne gledam, ne bas svaki dan ali sam u toku.Moram samo da iznesem svoju impresiju povodom istog.
Gledala sam VB na hrvatskoj televiziji protekle dve godine i kada uporedim sa nasim, zgrozim se. Cak i kada zanemarimo vizuelni efekat, koji je kod njih neuporedivo bolji, a ne mozemo se pravdati da im je ovo treca godina a nama prva, jer je i prve godine kod njih bila mnogo bolja scenografija i organizacija, moram da priznam da je sve ostalo katastrofa. Ako se mi u VB predstavljamo kao narod, onda je bolje da se odmah izvinimo svima koji to gledaju sa strane i kazemo da nismo takvi. Kao prvo, ono zvizdanje i urlikanje u negativnom kontekst kada kandidat ispadne............gde smo to jos vidlei??? A tek vodietljka koja na svaki nacin pokusava da omalovazi i ismeje ukucane, da sve sto prokomentarise bude u negativnom kontekstu........nadam se samo da joj je neko pisao scenario, a ako i jpise, mozda je to trebalo da malo sarmantnije prokomentarise,a ne onako zlobno i maliciozno. Po svemu tome se moze zakljuciti da smo maliciozan, zao narod koji ni za koga i ni za sta nema lepu rec da kaze.
Ma Marijana je kreten.Nista bolje se ne odnosi ni prema starijim ljudima na koje naidje u "Letecem startu"..Nevaspitana je do zla boga .
Moguce da je i scenario u pitanju ali ga ona vrhunski odradjuje u svakom slucaju.Lezi joj ta makicioznost . Fuj.
 
Maja mi jeste antipaticna, ona njena hronicna isturenost grudi, zadnjice, napucene usne, siktanje zubima, iskolacene oci....
Toliko nasilja upumpano u atribute zenskosti gotovo do ponistenja istih... Mada mi je sve to prilicno tuzno za pogledati, ta njena zivotna poza i maska identifikacije sa agresorom...

Dok je edin nesto suprotno maji, on je u pozi finog, fer mladica, a u stvari je jedan morbidni ljigavi stvor... Svakako da je on trebao da leti napolje... No sada bih voleo da pobedi, neka besmisao totalno trijumfuje...
Inace, moracu da gledam sad reprizu u 14h bas da cujem to objasnjenje za A.
 
voditeljka marijana je pod velikom tremom, od siline naleta skacu joj misici lica dok prica i krecu tikovi ocima, ali se i dalje dobro nosi, vecina obicnih smrtnika bi pred tolikom tremom pukla vec pri drugoj izgovorenoj recenici, a to sto takmicare podbada i treba.... nije im ona mama da ih bezuslovno prigrli ma kolika god sra.nja cinili, provocirali su javno mnjenje odredjenim stvarima i vreme je da ih neko i suoci sa tim, a ona to cini i svaka joj cast...
ukratko, svidja mi se marijana, super je, mada se prilicno upinje i na misice vodi, voleo bih da se opusti i udje u svoj pravi ritam...
 
Ljigava voditeljka, ljigavi ukucani. Svi se foliraju, jedino se gledaoci jos lazu da je tu nesto zaista ucinjeno u stvarnosti. Pocinjem da se pitam da li uopste gledaoci biraju ko ce da ispadne ili i to rade "glavni".
Zato to i poredim sa serijom.
A onaj ko misli da je vb olicenje naroda je stvarno, kako da se izrazim, debilan. Svi znaju da u svakoj naciji postoji odredjena kolicina idiota koji ce se prijaviti na ovako nesto, i svojevoljno se blamirati pred celom zemljom. Samo da podsetim da je ovaj show prikazivan i u zemljama koje mi smatramo civilizovanijim od nas, pa jel to znaci da su tamo svi kreteni. E bre, vidis 12 ljudi kako prave budale od sebe i sad smo svi kao oni?!?!
 
Što se tiče ukućana svaka nacija ispolji ono tipično.
U nekim su zemljama odmah "prešli na stvar", a naši na ajvar, pekmez i naravno neprestano ogovaranje, spletkarenje, plakanje, svadjanje!
Možda je to posledica vdecenijskog konzumiranja španskih serija!
 
Leladebela:
Što se tiče ukućana svaka nacija ispolji ono tipično.
U nekim su zemljama odmah "prešli na stvar", a naši na ajvar, pekmez i naravno neprestano ogovaranje, spletkarenje, plakanje, svadjanje!
Možda je to posledica vdecenijskog konzumiranja španskih serija!

Više vekovno konzumiranje španskih serija....
 
Meni je Dragana simpatična u onoj smešnoj pidžamici :smile: , samo ne bi trebalo da toliko forsira Ivana, pusti čoveka ako neće, možda bi on nju jurio, ako bi ga malo ignorisala ;)
Dragana se našla u "nebranom grožđu" kod ovih poslednjih nominacija, kad su svi nominovani njenom krivicom. U spoljnom svetu bi bilo korektnije da kad su joj prikazali film, makar ponudi nešto u fazonu "nemojte sve njih da nominujete zbog mene, evo, ako sam ja pogrešila nominujte mene.", ali 'ajde da joj to oprostimo, ipak u Vb nisu potpuno ista pravila kao u stvarnom životu.
 
DjuraMornar:
Ma Marijana je kreten.Nista bolje se ne odnosi ni prema starijim ljudima na koje naidje u "Letecem startu"..Nevaspitana je do zla boga .
Moguce da je i scenario u pitanju ali ga ona vrhunski odradjuje u svakom slucaju.Lezi joj ta makicioznost . Fuj.

A ja taman htjela da prokomentarišem voditeljku, vidim da ste me pretekli.
Dobro kažeš - scenario ili ne, super joj stoji, majstorski odrađuje. Fuj...
 
pa juce ga je dragana pitala za A, ali mu istovremeno suflirala odgovor, delovalo mi kao neki skec koji su odradili po dikatatu v brata, jako sumnjivo.... Ali ok, epilog - to A oznacava neku njemu dragu zensku osobu....

Eto, nije mogao ni jedan sharmantniji nacin da smisli kako bi prezentovao tu svoju posevecenost nekoj osobi... Da mene devojka tako bizarno pozdravlja imao bih nocne more....
 
Voditeljka Marijana je inace glumica, mislim da ne bi trebalo da joj skacu misici ni da ima tremu pred tolikom masom, trebalo je da je spremna na to. Voditeljka hrvatskog BB je obicna devojka, bivsa stanarka, ali je tako spontana, opusti ljude i jos nikada nisam cula de je ikoga prokomentarisala ni mrvicu maliciozno.

Ne mislim da oni bas u potpuosti reprezentuju nas narod, ali ipak.........:-))
 
Nikolu ili Enu.

Nikolu zbog neke sto pritajene, sto javne zlobe, a Enu zbog ogovaranja.
Nekako su naporni... Ne varim bas najbolje zlobu i spletke (ma od koga dolazile...) Jeste Ena i slatka i zabavna ali...

Sve mi je simpaticnji Karlito, narocito kako zna da iskulira pojedine :)
 
Jao on mene extra nervira, stalno se nesto pravi pametan, kao on ih je sve "osetio" pa ne mora nista da ih pita... :roll: mislim ne s*ri brate, ne s*ri...
Ja bi u sledecem krugu izbacila ili njega ili babu. Ona em smara em psuje, em place, pa ako to nije dovoljan razlog za izbacivanje ja ne znam sta je..
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top