BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikola je daleko od uljudnosti, prost je i vulgaran i to nije pokazao samo sinoc.Stalno ima zlurade i provocirajuce opaske, obrati paznju.Pri tom je jaaako, jako vulgaran.Taj covek uopste ne prica normalno, samo provocira, ma cudo jedno.A ona zena (nije baba, ima 45 god.) se verovatno pogubila i odreagovala u momentu kakao je odreagovala, sto joj ne ide u prilog.Ali ipak samo sto je usla, a oni zajahali.I sad kad je dobio ostru packu treba da joj sve vreme lezi na kicmi i da joj se sveti - kakav sujetni trip! Maja jeste iskrena, ali cemu takva vrsta iskrenosti ? Nema ona 15 godina pa da odmah burno reaguje na ljudske greske.Svi grese, ona posebno, ali daj malo stani, progutaj vazduh, razmisli pa kazi.Preteruje sa kritikama.Moras da budes mnoooogo jak da bi mogao druge da kritikujes.Ali takvi ne pljuju bliznje za svaku sitnicu....

de si, COrtez, eve me:)
A GOscica, prvo, zhena od 45 god u obichnom zhivotu nije baba, ali u ovako nechemu jeste. Drugo, Nikola jeste takav, ali PREMA NJOJ nije bio vulgaran. To morash priznati. Na finjaka ju je prozivao:).
A Maja ne pljuje ljudske greshke, nego ljudske KARAKTERE. Evo, recimo, ja mislim da je ona ovca ( Maja) shto se druzhi sa Jelenom ( kuchkom odvratnom ) i ENom ( debelim razmazhenim detetom koje se tripuje da je riba i odrasla ), ali eto. Ja podrzhavam njenu iskrenost i to shto ima svoj stav, jer kontam da je to jako vazhno.

ma..ovo je klasičan primer kako mali perica zamišlja da zaradi lovu;)
malo su se zaneli, ali nisu dorasli zadatku.
ako je bb inače ovako bez veze..
onda mi nije jasno šta ceo svet radi, gledajući ovo s.ranje.
a da su vulgarni, podli i nevaspitani..
užas jedan.
ali danas su većina ljudi takvi.
došli su divlji oterali pitome.
manjina su lepo vaspitani i teško opstaju.
što s ei u bb može lepo videti.
inače..ko je nominovan?
jel im uspeo onaj ajvar zadatak?

JADRANKA zena dobro srca i zlatna domacica:)!
ENA razmazena ali lepa devojka koja misli samo na sebe!
DALIBORKA vredna devojka koja umislja da je preterano lepa i zato neka se malo spusti na zemlju!
DRAGANA slatka,vredna,lepa devojka ali za jednu noc to ona govori kad se pogleda!
JELENA uobrazena NOVOSADjANKA koj misli samo na sebe!
IVAN stidljiv,povucen decko,a ovo moram da kazem da se njemu svidja dragana mnogo vise nego sto pokazuje!
NIKOLA oce da bude zanimljiv ali mu neuspeva!
EDIN je dobar covek ali samo hoce da se zadovolji!
MARKO preslatki decko koji para nos nebom
PS
Izvinite zbog gramatike!

O kakvoj vi to Majinoj iskrenosti pricate?!!!!! Maja jos nikom NIKAD nije u lice rekla sta misli o njima, nego je stalno gledamo kako ih iza ledja ogovara, imitira, naziva pogrdnim imenima i podsmeva im se, a kada se taj neko pojavi ona odmah ucuti. Ona je najgori licemer u toj kuci, u stvari preti da skine Jelenu sa trona...

chypawa_18:
:))) ajde........o ivanu.........;)
goscica, ok....u pravu si.......
dakle ivan....ajd

PESMA O IVANU U D-DURU

Poznat kao kandidat broj jedan
Za muziku sluh mu izvanredan
Svira klavir svaki dan u prazno
Ne voli da prica ni pod razno

Pored znane muzicke nam zice
Ivan voli da baca kuglice
Smiruju ga i srce mu pune
Mada nekad predje na limune

Nikom nije prisao on blizu
Za svakoga pravi analizu
Sa Djankarlom provodio vreme
Pretresli su sve moguce teme

Kad zadatak o drugarstvu krenu
Odabrao Ivan je Jelenu
Nestade mu brzo osmeh s lica
Shvati da je “crna udovica”

Odgovor je izbegao vesto
Kad ga zvala da ga pita nesto
Dogodi se tako jednog dana
Da Ivana startuje Dragana

Zagrljeni plesali su oni
Al’ odluci Ivan da se skloni
Nakon sto je malo piva pio
Opet s njom u krevetu je bio

Tad alkohol u Ivanu krenu
Lupio je po dupetu Enu
Da li se on otvara polako?
Bolje bi mu bilo da je tako!

legenda06

http://www.miroslav-djuricic.info/forum/viewtopic.php?t=143

gigule:
jel vi to o onoj devojci što radi u mesari a kao voli životinje?
a sto je to toliko je8eno nevjerovatno svima da voli zivotinje a radi u mesari??
Ljudi moji, pa ako radi u mesari ne znaci da kolje stoku, niti kao mesar koji komada meso... Cura mozda ne moze sa svojom skolom da nadje bolji posao i radi tu, mozda nema izbora, koliko ljudi danas radi posao koji ne voli, nije to nista cudno...

Maja NERADI u mesari ngo je njen tata otvorio te mesare prepisao na njeno ime i neznam dal ste gledali izjavu radnika sto rede u mesari"Kada dodje nema nikakvi dodir s mesom i retko kad pomaze!"
MAJANERADIUMESARI!;{

I izjavila je da nebi taj posao nikad radila da postoji neka mogucnost nebi radila taj posao ni drzali mesaru ni ona ni njena porodica!
e upravo gledam prego VELIKIBRAT.NADLANU.COM i to je rekla Jadranki

MAJA JE JEDNA ISFRUSTRIRANA NAKAZA,JADRANKA JE BAŠ IZUZETNA GOSPOĐA A ŠTO SE TIČE NIKOLE ON JE PRIČA ZA SEBE NAJBOLJI JE KADA ĆUTI.A ONA CIGANKA(MAJA) GA BRANI ISTI SU NE BIRAJU NAČIN DA BUDU U CENTRU PAŽNJE

e, a ne znam jeste li dosad komentarisali onu ivanovu bolidsku reakciju kada je trebala ova da ga pita neku glupost a on nije znao sta ce da ga pita, pa se onako ponasao. Pade mi na pamet sta je on mislio tada. 100% je mislio da ce da ga pita je li on gay, i zbog toga se uzbudio onoliko. A kad se neko zbog pitanja tako uznemiri, to znaci da ga gadja u pravo mjesto. Moze bit da je on ona prikrivena vrsta i da mu bi se svijet srusio da ga otkriju, pa se zato onoliko potreso i zamrzio onu kuckicu jelenu

Neverujem da je Ivan gay,mozda jel je znao da ce ona da ga pita nesto kao pre dali joj se svidja i onda decko bi morao da kaze da i da nemisli tako mozda je samo bezao od nje ali niko nezna ali ja sam 100%sigurna da on nije to:))))))))))))))))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back