BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zjuu koliko puta sam citirana...pa nisam to očekivo :mrgreen:

apropo mesa i mesara ... mislim da je pomalo licemerno tvrditi da si neki extra ljubitelj a ono krkaš meso svaki dan pa još ako leba zarađuješ od klanja ili prodaje mesa ... ne znam ... malo mi je to ... tužno... ružno ...
nekako moj stav vezan za to je da ako si zaista dosledan onda budi vegetarijanac i radi sve što možeš da ta sirota stvorenja zaštitiš ... pa i od mesara. ali ovo je samo moje mišljenje što ne znači da je ispravno.
a i tema je bb... ne da li biti vegetariajanac ili ne ako si ljubitelj životinja , jelte...
ugl. soja je ok ... sve je stvar navike ...

'bem vas nikog nema na 4umu, svi gledate ovo! :lol:

teddy.gif

Koji raspad od raspale odvratne emisije, piiii. Prvo su pustili da se ovo dvoje isvadja sa ovom matorom neobrazovanom glupacom, pa su onda odlucili da samo ona nominuje. Pa stvarno... Oni iz emociona misle da smo svi mi sto gledamo ovo smece stoka. Volio bih da ukinu ovo sranje....

e,da...mislim da je bb,(polu)namjesten...ne sto se tice stanara,to manje -vise...vec glasanja...gledaoci glasaju,misle da oni nesto biraju,malo se prikupi parica od tf impulsa,a o svemu odlucuje "veliki brat"...i vuci siti i ovce na broju...
inace,organizacija je traljava...ali to nas sve ne sprecava da ipak gledamo sta ce da bidne dalje...

labo:
e, a ne znam jeste li dosad komentarisali onu ivanovu bolidsku reakciju kada je trebala ova da ga pita neku glupost a on nije znao sta ce da ga pita, pa se onako ponasao. Pade mi na pamet sta je on mislio tada. 100% je mislio da ce da ga pita je li on gay, i zbog toga se uzbudio onoliko. A kad se neko zbog pitanja tako uznemiri, to znaci da ga gadja u pravo mjesto. Moze bit da je on ona prikrivena vrsta i da mu bi se svijet srusio da ga otkriju, pa se zato onoliko potreso i zamrzio onu kuckicu jelenu

ne, ne, pominjao je da ga je ''uhvatila u paukovu mrezhu'', sigurno je mislio da ce ga pitati da li mu se svidja, ali vidite da on nece ni sa kim nishta U KUCI, a van nje mozhda. a ta kuchka je htela da ga pita da li je gej. ne, on je mrzi jer misli da ga je lozhila i iskulirala. barem ja to tako kontam..........

Procitala sam danas u nekim novinama mislim da su bile SVET da Marko ima vanbracnu cerku
MAda neverujem kako su lagali za veselinu mogu i za MArka kazu da je napravio dete kad je imao 16 jel verujete vi u te gluposti mislim da lazu ko za KEVU?sta vi mislite?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back