pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.813
Možeš ali i treba neko da te pregledaMislio sam da izvadim krv u ponedjeljak za početak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš ali i treba neko da te pregledaMislio sam da izvadim krv u ponedjeljak za početak
Pa gde da idem, kod koga da zakažem etcMožeš ali i treba neko da te pregleda
Internista. Šta si čekao dosad? Tek od ponedeljka...Da se ja pitam šta mi je ili odmah ili ..nikad.Pa gde da idem, kod koga da zakažem etc
Pa nije ništa još strašno, čekam da bude kasno pa ću ondaInternista. Šta si čekao dosad? Tek od ponedeljka...Da se ja pitam šta mi je ili odmah ili ..nikad.
te senzacije su previše neodređene da bih zaključila bilo štaPa nije ništa još strašno, čekam da bude kasno pa ću onda
pitao sam jednog drugog doktora za mišljenje, on kaže da moguće da je neka zaostala infekcija i sl.te senzacije su previše neodređene da bih zaključila bilo šta
Da li kašlješ ili bilo šta od respiratornih tegoba - grlo , nos itd ili osećaš nešto sa radom srca ?pitao sam jednog drugog doktora za mišljenje, on kaže da moguće da je neka zaostala infekcija i sl.
Ne kašljem, nos ne, evo danas sam šmrcnuo par puta, ali ništa ovako hronično. Mislim da nemam problem sa srcem, možda tahikardije malo jače, ali i to je pitanje, znaš da mene CFS yebe odavno, tako da mi je teško razaznatiDa li kašlješ ili bilo šta od respiratornih tegoba - grlo , nos itd ili osećaš nešto sa radom srca ?
Uradi i te parametre upale i pregled , bilo koji lekar.Ne kašljem, nos ne, evo danas sam šmrcnuo par puta, ali ništa ovako hronično. Mislim da nemam problem sa srcem, možda tahikardije malo jače, ali i to je pitanje, znaš da mene CFS yebe odavno, tako da mi je teško razaznati
Misliš crp, sedimentacija i to?Uradi i te parametre upale i pregled , bilo koji lekar.
A šta si ti mislio da uradiš?Misliš crp, sedimentacija i to?
To sam mislio, pitam da budem siguran, da ne tražim i bilirubin i sl.A šta si ti mislio da uradiš?![]()
kks, le formula , crp, SE, LDH, gly , urea, kreatinin, AST, ALT, Na, K, urin.Misliš crp, sedimentacija i to?
može i toTo sam mislio, pitam da budem siguran, da ne tražim i bilirubin i sl.
Au, pa ima tu još toga, vidiš da je dobro što pitam i ispadnem glupkks, le formula , crp, SE, LDH, gly , urea, kreatinin, AST, ALT, Na, K, urin.
neki minimum za takve kao što si ti
obuhvatila sam sve i nije prošireno previšeAu, pa ima tu još toga, vidiš da je dobro što pitam i ispadnem glup
A kakvi su takvi kao jaobuhvatila sam sve i nije prošireno previše
komplikovaniA kakvi su takvi kao ja
flebotomistaImam jednu izvađivacicu krvi koja radi ovde kod mene u labu, gledam uvek da gađam njenu smenu
Flebotomistčkinjaflebotomista
ne , ne volim u ženskom rodu po svaku cenu.Flebotomistčkinja
Babica može u muškomne , ne volim u ženskom rodu po svaku cenu.
iskreno, nisam nikad videla muškarca- babicuBabica može u muškom
Ozb? Možda bi trebalo uvesti 'dedicu' kao termin, pa bi više aplicirali za ta mesta.iskreno, nisam nikad videla muškarca- babicu