момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.530
Stici ce nas vasa kljesta i u SrbijiTompson je škorpija, moj tim.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stici ce nas vasa kljesta i u SrbijiTompson je škorpija, moj tim.![]()
Kad Peskov plaća onda široko.Sad sam u Napulju etc.
Vrlo velika stančuga
to je zato sto joj Majka nije sa ovim prostora. Sledim tvoju ispravnu logiku 'sudba je u kostima zapisana'.Dobro nije baš toliko ružna
Dva put san umra, sto kaze Oliver, prvi put kad sam spoznao istinu o tiltstvujuscem kantu, a drugi put kad si me prosvetlio da je sudba u kostima utamnicenaMoj saradnik Shameless to zapisuje i ovako.
B O N E S
O
N
E
S
Маестралан потез Андријиног брата. Мени запала за око кремација Украине.Što kažete na Мандатара за састављање будуће Владе Републике Србије и следећег Премијера, Господина Проф. Др. Ђуру Мацута?
Volio bih ovom Mr-u stisnuti Santosa
Neka ti motiv za odlazak bude gospodin Izraeli de OliveiraMoram na posao, kako mi se ne ide.
![]()
Jao, kamo sreće da mi je gospodin Izraelac danas najveća muka, već mi je muka jedan David, vidiš isto ima jevrejsko ime.Neka ti motiv za odlazak bude gospodin Izraeli de Oliveira
da, hajde sto mrzis one koje ne bi trebalo (Crnce, Jevreje i sl) nego sto ne mrzis one koje bi (Srbe), tu ide jedne vel'ka zamjerka s moje strane. Sta smo ti mi skrivili da nas ne mrzis?Zamišljam kako @момоа odgovara nekom srpskom desničaru koji ga proziva za mržnju prema Srbima i ljubav prema Hrvatima, ispremiještao bi samo dvije riječi.
https://forum.krstarica.com/threads...pskoj-niti-ce-eu.1027064/page-7#post-50807479
Iako, onaj dio o srpskoj verziji Dabra bi izostavio, zbog toga što mislim da ne postoji ijedan srpski desničar koji mu je simpatičan.
Tijesna je utrka, ali Momo je možda čak veći autošoven i od mene.
ti da budes srecna i da uopste hoce sa tobom da pricaNema većeg turn offa od muškarca koji puno priča.
Ućuti, čoveče.
Zaveži.
Daj mu sumske bobice od Kojih se koci vilica ja sad probo jednuNema većeg turn offa od muškarca koji puno priča.
Ućuti, čoveče.
Zaveži.