Kafić Bife Doris

To je samo dokaz da je svaka sadašnjost nepodnošljiva, ako se ljudi okreću ka prošlosti u kojoj su živeli lošije nego danas. Međutim, i ta prošla sadašnjost je bila bulja onda kad smo je proživljavali. Jedini put je put usnuća u Kristu.

Screenshot_20250407_001343_Instagram.jpg

Bolje djetetu uzeti ouidži tablu, lično mu izliti statuu Bafometa i nacrtati pentagram od šest metara u prečniku, nego mu ovo kupiti

Zamišljam kako @момоа odgovara nekom srpskom desničaru koji ga proziva za mržnju prema Srbima i ljubav prema Hrvatima, ispremiještao bi samo dvije riječi.

https://forum.krstarica.com/threads...pskoj-niti-ce-eu.1027064/page-7#post-50807479

Iako, onaj dio o srpskoj verziji Dabra bi izostavio, zbog toga što mislim da ne postoji ijedan srpski desničar koji mu je simpatičan.
Tijesna je utrka, ali Momo je možda čak veći autošoven i od mene.
da, hajde sto mrzis one koje ne bi trebalo (Crnce, Jevreje i sl) nego sto ne mrzis one koje bi (Srbe), tu ide jedne vel'ka zamjerka s moje strane. Sta smo ti mi skrivili da nas ne mrzis?

mada, s obzirom da nam zelis dozivotnog Vuclera na vlasti, situacija je mozda i dr-U-gacija

Back