Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.846
Jesam i za tako niskobudžetni mi je bio sasvim solidan.@Jugoslav Čvarak jesi li gledao Ritual iz 2017?
Morao sam proguglati ali dok sam vidio poster znao sam o kojem se filmu radi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam i za tako niskobudžetni mi je bio sasvim solidan.@Jugoslav Čvarak jesi li gledao Ritual iz 2017?
I meni, osobito scena na početku kad onaj lik vidi nešto što se ne bi smelo vidit pa ostane u katatonijiJesam i za tako niskobudžetni mi je bio sasvim solidan.
Morao sam proguglati ali dok sam vidio poster znao sam o kojem se filmu radi.
To sam malo i zaboravio već, ali sjećam se da se na kraju filma onaj koji se spasio bekeljio i drekeljio čudovištu...I meni, osobito scena na početku kad onaj lik vidi nešto što se ne bi smelo vidit pa ostane u katatoniji
ja jos cekam da mi se u ovoj belini ucita yt klip, kad ono..To sam malo i zaboravio već, ali sjećam se da se na kraju filma onaj koji se spasio bekeljio i drekeljio čudovištu...
...sa sigurne udaljenosti.
Sad tek vidim ovo, gde je toJutar Momo I ostali blokirani I neblokirani
Pogledajte prilog 1711764
Vaggeryd gore istrazujem malo pun q nekih jezera I sume Al prija mogu to reciSad tek vidim ovo, gde je to
Vaggeryd gore istrazujem malo pun q nekih jezera I sume Al prija mogu to reci
Ja bas gledo tih Kuca za najam bas Sam razmisljo o tomu glede mirovinePogledajte prilog 1711976Pogledajte prilog 1711977
Pogledajte prilog 1711978
evo nasao sam ti i kucu da iznajmis, ima soc-realisticku atmosferu, idealna za priziv dusa iz drugih dimenzija, a mozes opstiti i sa sumskim nimfama
imas jos da gulis do mirovine, zaposli se kao fisherman i nastani se kraj moraJa bas gledo tih Kuca za najam bas Sam razmisljo o tomu glede mirovine
Ma ja bi gore na krajnji sjever to mi je zeljom pomaknuti se jedno tisucu milja sjevernoimas jos da gulis do mirovine, zaposli se kao fisherman i nastani se kraj mora
Ma ja bi gore na krajnji sjever to mi je zeljom pomaknuti se jedno tisucu milja sjeverno
Cak si nebi prokrcio ni to malo sume
pa morala je malo da prokrci da moze dron da snimi kucu, a mozda su joj drva potrebna za potpaluCak si nebi prokrcio ni to malo sume
Ja bih se umirovio ovdeEvo da doksujem pogled sa terase (ono plavo u daljini su švapske alpi). Seoska idila moj ti
Pogledajte prilog 1712961
ne svidja mi se nista@Ganfajter ne sviđa ti se pogled iz švapskog sela?