Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 21.005
A neki selfhealing?Da, mi odmah dižemo ruku na glavnog vinovnika svih zlodela - sebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A neki selfhealing?Da, mi odmah dižemo ruku na glavnog vinovnika svih zlodela - sebe.
On bije druge, ja sebeA u kom ste vas dvojica elementu?
Ne čuči ti Bad SantaOn bije druge, ja sebe
Ja sam u Gondoru posle rata, ćakulam sa mladim drugarom. Nadam se konstruktibno.A u kom ste vas dvojica elementu?
Pa to svakako, ali govorimo o prototipima moje i tvoje dženeracijeA neki selfhealing?
On bije mene, i ja isto, bolja formulacija, šalim seNe čuči ti Bad Santa![]()
U redu je. Možete da nastavite .Ja sam u Gondoru posle rata, ćakulam sa mladim drugarom. Nadam se konstruktibno.
Neću da ti kažem.On bije mene, i ja isto, bolja formulacija, šalim se
Kako misliš da mi ne čuči?
Mene spasla jedna female. I objasnila da ima "posla" za mene.Pa to svakako, ali govorimo o prototipima moje i tvoje dženeracije
Ni za ovaj sveti danNeću da ti kažem.![]()
Nema šanse da se desi. Ni verbalno. Znao sam i huligane i gej persone onih godina bezvlašća. Naravno, branio sam napadnute. Za evro pride sam isto pravio društvo gej prijateljima dok nisu stigli na bezbedno.Princip.Zamišljam scenu u kojem me Pacho nabada, a ja mu pomažem da me prebije
Verbalno umem da pošizim kad sam ljutaNema šanse da se desi. Ni verbalno. Znao sam i huligane i gej persone onih godina bezvlašća. Naravno, branio sam napadnute. Za evro pride sam isto pravio društvo gej prijateljima dok nisu stigli na bezbedno.Princip.
Ma šalin se, nego mi bizarna scena pa zamišljam. Kao neka Harmsova priča.Nema šanse da se desi. Ni verbalno. Znao sam i huligane i gej persone onih godina bezvlašća. Naravno, branio sam napadnute. Za evro pride sam isto pravio društvo gej prijateljima dok nisu stigli na bezbedno.Princip.
Naučio sam da se obuzdam.Verbalno umem da pošizim kad sam ljuta
Uvek se iznenadim jer i ja mislim da jesamNaučio sam da se obuzdam.

DebatableUvek se iznenadim jer i ja mislim da jesam![]()
Ali se dešavalo sa druge strane da sa huliganima napadnem policiju. Spremimo kamenje i sipaj po žandarima.Ma šalin se, nego mi bizarna scena pa zamišljam. Kao neka Harmsova priča.
Strejt, bez stimulansa.Ti si huligan koji čita poeziju, is that even possible?Ali se dešavalo sa druge strane da sa huliganima napadnem policiju. Spremimo kamenje i sipaj po žandarima.Strejt, bez stimulansa.
To je bila faza u onom beznađu 90ih. Onda postadoh dobar roditelj koji čita deci Hobita pred spavanje ali i ne krije od njih mladalačke ludosti.Ti si huligan koji čita poeziju, is that even possible?