Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.992
Prebrzo. Družio se sa krimosima a bio je nešto sasvim drugo.Vau, this man has aged quickley
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prebrzo. Družio se sa krimosima a bio je nešto sasvim drugo.Vau, this man has aged quickley
Što bi ovi Ligijevi Cetinjani rekli upa' je u loše drûštvoPrebrzo. Družio se sa krimosima a bio je nešto sasvim drugo.
I ode u klub 27. Šteta.Što bi ovi Ligijevi Cetinjani rekli upa' je u loše drûštvo
čitala sam ga , odličan jeNabokov ima o-dli-čne kratke priče, znam da će naići na širok odziv, ali moram da iskakim to i ovde
Ća konkretno, ako se sećaščitala sam ga , odličan je
Jel? Pa da. Žasu.I ode u klub 27. Šteta.
Neku zbirku priča , i to ovde na Krsti sam postavljala.Ća konkretno, ako se sećaš
https://delfi.rs/knjige/126450-sabrane-price-i-nabokov-knjiga-delfi-knjizare.htmlNeku zbirku priča , i to ovde na Krsti sam postavljala.
Neke su da se zapanjiš dobre, žestoko konkretne a pomalo morbidne, mračne.
Dobro radi atmosferu , lepa naracija , baš mi je legao.
Ne znam , daj mi sadržaj setiću se
To !!!!
Pa onako, drug Tito na lošem danuBaš me zanima kakav lepotan je taj Bljuconoscev.
Nisam ih sve čitao, tražio sam koje su najbolje i slSećam se priče o slici na zidu i sad dešavanja koje neću otkriti ali ne znam koja je tačno .![]()
editovala samNisam ih sve čitao, tražio sam koje su najbolje i sl
U pravu si, nisu sve jednake kakvoće, ali za razliku od svakog drugog njegovog romana gde sam jedva čekao da se završi, ovde sam uživaleditovala sam
Romane nisam čitala. I nećuU pravu si, nisu sve jednake kakvoće, ali za razliku od svakog drugog njegovog romana gde sam jedva čekao da se završi, ovde sam užival

Razumem ali ne opravdavam mada se ništa ne pitam ali eto, oću da kažem. Imao sam dobru podlogu za klub ali svetlost je prevladala.Jel? Pa da. Žasu.
I ja sam neko vreme hteo da se učlanim, ali sad je kasno. Ubit će me prekomjerno razmišljanje i neodlučnost.
to ti je kad neko ima high iq pa se ne zajebe kao ja. Inače, jel misliš na Natašu?Romane nisam čitala. I neću![]()
Pa rekoh sebi "ajde ako misliš, bolje sad, nije kao da ćeš dva puta imati 27, a jel si igde čuo da postoji klub 31 ili 53?"Razumem ali ne opravdavam mada se ništa ne pitam ali eto, oću da kažem. Imao sam dobru podlogu za klub ali svetlost je prevladala.
Nisam ali logičniji mi 53 nego 27. Mlado bre to. Previše. Primetio sam , moja generacija je preferirala destrukciju, tvoja autodestrukciju.Pa rekoh sebi "ajde ako misliš, bolje sad, nije kao da ćeš dva puta imati 27, a jel si igde čuo da postoji klub 31 ili 53?"
Mislim.to ti je kad neko ima high iq pa se ne zajebe kao ja. Inače, jel misliš na Natašu?
Da, mi odmah dižemo ruku na glavnog vinovnika svih zlodela - sebe.Nisam ali logičniji mi 53 nego 27. Mlado bre to. Previše. Primetio sam , moja generacija je preferirala destrukciju, tvoja autodestrukciju.