- Poruka
- 85.758
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je još mnogo svađa i veseljaZdra'o bio.
Naši smo.Da je još mnogo svađa i veselja
Prenesi mom antipodu zelje i cestitke i cve nai nai <3Naši smo.
Žao mi je što ste moji itd.
Žao mi je što je ono tvoj spisak, a ne spisak nekog mog prijatelja etcNaši smo.
Žao mi je što ste moji itd.
Rečeno učinjeno.Prenesi mom antipodu zelje i cestitke i cve nai nai <3
Jesi li čitao o navodima da neki dobri ljudi iz Ukrajine, kada im stigne zapadna pomoć u oružju, dio toga prodaju Hamasu i Hezbolahu?Vuqler nema niti jednu dobru str...
SRBIJA je zaključila ugovor o nabavi oružja vrijedan 321 milijun eura s izraelskom obrambenom tvrtkom Elbit Systems, što predstavlja značajan korak u njezinim nastojanjima da modernizira vojsku, doznaje najstariji izraelski medij Haaretz.
To su sotonski stihovi aka navodi ruskih medijaJesi li čitao o navodima da neki dobri ljudi iz Ukrajine, kada im stigne zapadna pomoć u oružju, dio toga prodaju Hamasu i Hezbolahu?
SNSektaOd paničnih poteza naprednjaka ovoga puta izdvajamo:
- otkaz Milanu Kalinicu jer je kritikovao izjavu V.Djukanovica
-smenjen Vladimir Dugalić, neurohirurg zbog kritike Lončara
A čovek sad priznaje da ima i ličnu bandu:
Pogledajte prilog 1665397
otvorila sam i temuSNSekta
zaklinju se na qrcuotvorila sam i temu
sad je već i otvoreno pričao da imaju svoje organizvane batinaše, zaklinju se na vernost krvlju u crkvi etc
ta zakletva će da padne kootvorila sam i temu
sad je već i otvoreno pričao da imaju svoje organizvane batinaše, zaklinju se na vernost krvlju u crkvi etc
Na pola smo decenije. Nikako da provalim koji je obrazac, naime u 2010-im je sredina dekade pošla nabolje da bi opet postala buljom ubrzo
Ja očekujem sada peek sretje i blagostanjaNa pola smo decenije. Nikako da provalim koji je obrazac, naime u 2010-im je sredina dekade pošla nabolje da bi opet postala buljom ubrzo
Pa kad ne kapiraju da im forum propada baš zbog togaPonovo je počela sezona banovanja Džega na pravdi JHWH-a
Bukv pola foruma je dolazilo samo zbog njegovih biseraPa kad ne kapiraju da im forum propada baš zbog toga
Mislim da je neki terorist, ubačeni element iz NikšićaDa nije zabranjenaLegenda potegao oružje