Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
ne, s tik toka,Je l si se to vratila u Srbistan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, s tik toka,Je l si se to vratila u Srbistan?
dok ne krenu da prave sateliteOpet se nešto urušilo.
Očigledno se smije samo na vrhu planine živjeti.
Ne razmišljam o njima. Zašto bi ih bilo ko voleo ili ne?sto mora da ima veze sa nacionalizmom
ja te pitam jel volis migrante iz sirije i nicim nisam uslovio to
To plaši autiste i pse, kažu.Večeras u ponoć ponovo ću poželeti dugu i tešku smrt mladim muškarcima koji bacaju petarde i uživaju u tome
Onaj prvi je oborio ruski narod namernoprelepa bi bila kad ne bi bili povređeni i ubijeni ljudi
a inače za nedelju dana se srokalo tipa 5 aviona,
tako se baš zareda....![]()
Nije to bitno, nego njihov majmunsko-sirotinjski poriv da ih to radujeTo plaši autiste i pse, kažu.
A ne pominju da su baš te 2 grupe ljudi prethodna 364 dana urlikale u uzengije slučajnih prolaznika
Siguran sam da i sa tim incidentom ruski seljak ima neke veze. Znaš kako kaže Gandi 'kad vidite dve ribe na dnu mora da se svađaju, znajte da Rus ima neke veze s tim'Onaj prvi je oborio ruski narod namerno
Za drugi teče istraga
Oni pustiše snimak sudaranja južnokorejskog Boinga sa zidomSiguran sam da i sa tim incidentom ruski seljak ima neke veze. Znaš kako kaže Gandi 'kad vidite dve ribe na dnu mora da se svađaju, znajte da Rus ima neke veze s tim'
I zid šutnje s ruske strane.Oni pustiše snimak sudaranja južnokorejskog Boinga sa zidom
Kaže "Upozorenje uznemirujuć sadržaj"
pa tvom opisu kao da se pravdas sto si nacionalistaNe razmišljam o njima. Zašto bi ih bilo ko voleo ili ne?
Inače si se nadovezao na post o nacionalizmu, tako da ima veze.
Ne vredi ti, koliko god da pokušavaš.pa tvom opisu kao da se pravdas sto si nacionalista
nesto si ti tu pobrko brtNe vredi ti, koliko god da pokušavaš.
Svaki razuman, osećajan i pametan čovek na ovoj planeti je nacionalista. Sa druge strane su svi fašisti, nacisti, komunisti i slični šovinisti.
Tvoja nomenklatura se ne podudara sa izjavama Sergej Lavrova iz 2014. koji je pozvao da se osudi baš nacionalizam.Svaki razuman, osećajan i pametan čovek na ovoj planeti je nacionalista. Sa druge strane su svi fašisti, nacisti, komunisti i slični šovinisti.
Ne znam šta je brt pa ne znam ni šta si pokušao da napišeš oko nekakvog brkanja.nesto si ti tu pobrko brt
ja sam deklarisani militantni ultranaci klerofasista i bolid jedan odgojen na idealima i zadojen mojom kravicom i loshim se na lesbeike
Gde si sad posle Turske i Gruzije dušo?U marketu ljudi bazde na alkohol u 5pm. Ljudi moji što se ovde loče.
Ovde ima manje zlobe nego kad sledbenici Grete Turnberg tobož iz dobrih namera dovedu u pitanje postojanje države Izrael. Što bi Luka rekel treba se plašit ljubaznosti i ljepog rečnika.
Imaš ga na Tviteru, kucaj dusanmi8 pa će sistem sam da ti ga izbaciZna li netko što li je s dulesrbenda?
Čovjek nema neke kartone, a dugo je u banu, fali mi jako.
Tü sü umläuti, sve ökAri, evo pravila ako nemaš Umlaut na tipkovnici.
Bože dragi, kakva neka normalnija vremena.