момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.968
Ko je ova prva čukusterkaMarija Savić Stamenić
ja
Irina Vukotić
Vodeće boginje najlona u užoj SRJ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je ova prva čukusterkaMarija Savić Stamenić
ja
Irina Vukotić
Vodeće boginje najlona u užoj SRJ
Je l si ovo ti pravio kompilacijuKako ne znaš
Hercegovačka zvečarka, takvim nadimcima je čašćavajuA znam tu tetu, nisam znao kako se zove
Tu smo da krademo jedni od drugih
Očekivao sam da će je nešto vrijeđati zbog predsjednika.Hercegovačka zvečarka, takvim nadimcima je čašćavaju
Samo zato što voli našu zemlju i precednika
Da, šteta što nema Nosgua, on je često usavršavao moje šale.Tu smo da krademo jedni od drugih
Pa ne, trunem u Beogradu, imam još neke ispite ove zime na faksune sećam se da sam to rekla, ali deluje kao nešto što bih rekla
šta ima kod tebe da li si u Monaku ili Švajcarskoj ili su te uhvatili za utaju poreza
Nije toliko stara, jedan mi je prošle nedelje rekao da delujem 67Ima neka baba koja prodaje stanove u Beču. Neka agencija za nekretnine. Ide stalno u minjaku i crnim čarapama, komentari su piš. Tako zamišljam Džeg
Svaki nacionalizam je zdrav, i ti si od onih koji mešaju fašiste, komuniste i šoviniste sa dobrim ljudima koji vole.Postoji zdrav nacionalizam bez fašizma i drugih negativnih društvenih pojmova. Prvi ja, imam neke desne stavove ali sam frendli prema manjinama. Ali to je skrajnuto decenijskim podmetačinama tipa Drašković, Šešelj, itd.
a jel volis i migrante iz sirije ? ima ih vrv i dobrihSvaki nacionalizam je zdrav, i ti si od onih koji mešaju fašiste, komuniste i šoviniste sa dobrim ljudima koji vole.
Kakve to veze ima sa nacionalizmom?a jel volis i migrante iz sirije ? ima ih vrv i dobrih
štaOpet se nešto urušilo.
Očigledno se smije samo na vrhu planine živjeti.
Srušio se nadvožnjak u izgradnji na putu Požarevac-Veliko Gradište-Golubac: Povređena jedna osoba