peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.851
Igramo i dalje, Jedinstvo iz Mančestera protiv Jedinstva iz Njukasla.Ko je igrao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Igramo i dalje, Jedinstvo iz Mančestera protiv Jedinstva iz Njukasla.Ko je igrao?
ne sećam se da sam to rekla, ali deluje kao nešto što bih reklaHoćeš li da mi budeš profesorka Platonske Ljubavi
Znaš ono kako si rekla: "Ako je muškarac kvalitetan, na mora ni da ima penis."
And I swear that I don't have a gun
No, I don't have a gun
No, I don't have a gun
Što lažeš jbt
Au, njukasl je paver haus što bi rekli engleziIgramo i dalje, Jedinstvo iz Mančestera protiv Jedinstva iz Njukasla.
Aha, postoji mim, rekoh nemoguće da sam prvi izvalio etc
Apsolutno, znam samo najosnovniji set igrača.Brt izgubio sam strast prema fudbalu nekako nije to više to.

Vo vremja ono, kako je govorio pokojni BedonoscevApsolutno, znam samo najosnovniji set igrača.
U ono vrijeme, znao sam čini mi se sve![]()
Baš tako, i u svakom timu su imao 2-3 igrača koji su uvek mogli da naprave razliku.Apsolutno, znam samo najosnovniji set igrača.
U ono vrijeme, znao sam čini mi se sve![]()
Internet je samo pokazao da je sve već nekom tamo negdje palo na pamet.Aha, postoji mim, rekoh nemoguće da sam prvi izvalio etc
Sve je to, o Pujo Šotka što bi Tifa rekaoInternet je samo pokazao da je sve već nekom tamo negdje palo na pamet.
Makar što se nas običnih smrtnika tiče.
Je l imaš neki Socks Haul videoDa vidim sad da editujem nekolike vlogove
Ima li tu materijala za novi upload
"Ja sam Ajs Nigrutin, uticajni tviteraš"
Stockings? Nemam, to iz budoara je na mojim After Dark kanalima.Je l imaš neki Socks Haul video
Da, znaš ono kad tegle gomiletinu knjiga, pa tako i ti samo za čarape etcStockings? Nemam, to iz budoara je na mojim After Dark kanalima.
Ovde se uglavnom bavim raskrinkavanjima
Marija Savić StamenićDa, znaš ono kad tegle gomiletinu knjiga, pa tako i ti samo za čarape etc