Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
moja je: Šta se toliko smejete, ko da niste normalni?Videh pre neki dan na nekoj društvenoj mreži pitanje: Koje su vaše zabrane iz detinjstva?
Moja je: Ne ljubi tu mačketinu, ošontraćeš se!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moja je: Šta se toliko smejete, ko da niste normalni?Videh pre neki dan na nekoj društvenoj mreži pitanje: Koje su vaše zabrane iz detinjstva?
Moja je: Ne ljubi tu mačketinu, ošontraćeš se!
bukvalno ili nesto preneseno?Ne skači u virove.
Konačno imaš za koga da glasaš
Bukvalno, ali terminologije radi, mislim na ovakve virove:bukvalno ili nesto preneseno?
Je l ima neki nacionalista da je ujedno protiv Vučića i glasa za ove misleći da su opozicija? Mislim, koliko god da ih ne poštujem, nekako ne mogu da verujem da postoji neko čiji IQ toliko ide u minus.Prvi meme koji prati ovo je:
Pogledajte prilog 1664632
Izbori će pokazati kolika je to cifra, ali to loženje na kukasti krst i predstavljanje istog kao neki simbol srpstva...aj' polako.Je l ima neki nacionalista da je ujedno protiv Vučića i glasa za ove misleći da su opozicija? Mislim, koliko god da ih ne poštujem, nekako ne mogu da verujem da postoji neko čiji IQ toliko ide u minus.
predstavljaju srpstvo onako kako ga vidimo Konstantinović, Todosijević i ja. Možda su ipak naši! al kako god, vrlo korisni idioti.Izbori će pokazati kolika je to cifra, ali to loženje na kukasti krst i predstavljanje istog kao neki simbol srpstva...aj' polako.
Da.Mada, imao je ko da glasa i Micu Rashladnicu, a na čelu joj je pisalo da je za Vučića.
Aham. Kod mene se pod virom podrazumeva vrtlog na LimuBukvalno, ali terminologije radi, mislim na ovakve virove:
Ja dobila Frojdov Das Unheimliche da čitam, u originaluSad vam čitam Dr Faustusa
Au, jebenn zalogaj. Nije mi poznat naslov.Ja dobila Frojdov Das Unheimliche da čitam, u originalune znam dal je prevođen kod nas, kod hrvata ga prevode kao Pojam jeze
To su te dvije strane na koje Vučić računa, a nekako su najglasnije i pored mizernih brojki.predstavljaju srpstvo onako kako ga vidimo Konstantinović, Todosijević i ja. Možda su ipak naši! al kako god, vrlo korisni idioti.
To je neki kultni esej, The Uncanny na engleskomAu, jebenn zalogaj. Nije mi poznat naslov.

Je li?Da.
Danas je najlažnija opozicija Vladimir Gajić iz Narodne stranke
To je litmus test za lažnu opoziciju: ako se opsedaju Đilasom kao Grinčom koji navodno sve kvari, a pritom nemaju ništa loše reći o Adolfu Gajiću
Pred kraj 2023. su promenili pločuJe li?
Njega sam pratio svojevremeno, jedino što mi je bilo čudno u cijeloj priči jeste činjenica da je u istoj stranci sa Jeremićem.
Ne znam šta ga je sad odalo, nisam odavno čuo za njega, svakako imaju 0.5% glasova.
Skapirao sam gdje je moglo doći do zabune.Aham. Kod mene se pod virom podrazumeva vrtlog na Limu
E iz dana revanšizma ih pamtim, baš je Gajić o tome lijepo govorio, zato je i imao moje simpatije.Pred kraj 2023. su promenili ploču
Pre toga je Narodna bila opozicija, najavljivala revanšizam, išla na fajt u Predsedništvo etc