peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.732
Tako je kako je, vidim da te sveobuhvatno trigeruje već dugo dugo.Naravno da si identična persona, dugo već neguješ to odelo domaćina, malko ti se odrtavelo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je kako je, vidim da te sveobuhvatno trigeruje već dugo dugo.Naravno da si identična persona, dugo već neguješ to odelo domaćina, malko ti se odrtavelo.
Samo što se znamo, kao što rekoh, već dugo dugo.Mene vas dvoje podsećate na ona dva Crnogorca iz vica, koji se sretnu u 50omilionskom gradu, a ne poznaju se, i jedan kaže drugom "šta je?!"
![]()
ĆaskamoO čemu ti to momo
Meni je glupo što su sve pobrisali, a naravno da pamtim i mnogo dalje, prljave riječi koje se upute djeci su naročito zvučne, plus mali bonus kada ih izgovara samoproglašena zaštitnica obespravljenih, nedužnih i nejakih.Meni je hit kako je na onoj mojoj temi ligament standardno izgubio meru pa ga ludi suzuki navukao da mu priča o mom pp od pre godinu i po i onda mu rekao - sećaš se pp od pre godinu i po? Pa u pravu je da si opsednut itd.
Naravno.Izdaja svoje vrste je nekada ispravan čin.
Pa što braniš učk jepo te lebacĆaskamo
Stvarno te nije blam da nastavljaš da glumataš?Meni je glupo što su sve pobrisali, a naravno da pamtim i mnogo dalje, prljave riječi koje se upute djeci su naročito zvučne, plus mali bonus kada ih izgovara samoproglašena zaštitnica obespravljenih, nedužnih i nejakih.
Plus sam se iskreno nasmijao kada si spomenula opsjednutost, a nismo imali bilo kakvu komunikaciju dok se, standardno, nisi sjetila da me, a kako drugačije nego bez citiranja, spomeneš na nekoj lijevoj temi.
You wishSamo što se znamo, kao što rekoh, već dugo dugo.
To je dinamika razgovora sa Ligijem, ako on tvrdi da je vazduh neophodan za život, ja moram da branim suprotnu tezuPa što braniš učk jepo te lebac
Da, ja svima objašnjavam kao da su idioti, polazeći od sebe. Tako da, ništa lično.

Od čega da me blam, splačino ljudska?Stvarno te nije blam da nastavljaš da glumataš?
A i ja svašta pitam, otkud blam nesoju
U smislu foruma i toga šta pišeš, **** mi se ko si u RL.You wish![]()
Najjače je što je logo popularizovan u vrijeme SDP-a, a znaš dobro njihovu pobožnost

СДП пише ћилирицом ?Najjače je što je logo popularizovan u vrijeme SDP-a, a znaš dobro njihovu pobožnost![]()
Logo je iz davnih dana, dok je Milo bio Мило, nego se za njihovog upravljanja krenulo u neke veće projekte, pa ozbiljnija naplata dugovanja, i onda je odjednom logo počeo da bude upečatljiv, sveprisutan.СДП пише ћилирицом ?
Дебатабилно је и да ли се "g" може читати као "q"
Нос из млађијех дана!Logo je iz davnih dana
ja ja, sa malim VukanomOd čega da me blam, splačino ljudska?
Mogu ovako da nastavim koliko hoćeš, nego vazda magla rabota, pobrišu moderatori sve, a ja još i insistiram da to ostane, naročito dio sa djecom.
Mislim, ovo danas je sviranje ***** naspram tvojih prošlih epizoda.
u svakom smislu, porodicni covjece od obavjezaU smislu foruma i toga šta pišeš, **** mi se ko si u RL.
Vazda kad taj tvoj na ležanje odveć sviknut mozak ukapira kolko si se izblamirao, onda kreneš da vređaš pa se onda neki dokoni moderator nađe da pobriše sve i ti si svoj cilj postiga.vazda magla rabota, pobrišu moderatori sve
ja ja, sa malim Vukanom
Sve prepiske, zapravo.u svakom smislu, porodicni covjece od obavjeza
Sve prepiske, zapravo.
Sad si možda i prešla granicu, pa će i tebe biti blam da tražiš da se briše, kada te sinusoida okrene na drugu stranu.
Tako da, neka stoji, leba ne jede![]()
Vazda kad taj tvoj na ležanje odveć sviknut mozak ukapira kolko si se izblamirao, onda kreneš da vređaš pa se onda neki dokoni moderator nađe da pobriše sve i ti si svoj cilj postiga.
Ne sjećam se tog vrijeđanja, još manje kazne od strane moderatora zbog istog?Vazda kad taj tvoj na ležanje odveć sviknut mozak ukapira kolko si se izblamirao, onda kreneš da vređaš pa se onda neki dokoni moderator nađe da pobriše sve i ti si svoj cilj postiga.
Ja ja, ko biva nećeš ti da se izbriše. Smešan si, momčino.Ne sjećam se tog vrijeđanja, još manje kazne od strane moderatora zbog istog?
Mislim, krenem da vrijeđam, tu i tamo zaista znam da odgovorim, čisto da to učinim.
Ali slobodno me podsjeti, kao što uostalom i ja tebe podsjećam.
Apelovao sam na to i prošli put, a apelujem i ovaj, znaš i sama da ne govore tvoje riječi o meni ništa, već o tebi.Ja ja, ko biva nećeš ti da se izbriše. Smešan si, momčino.