adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.309
al svi vole da pogledaju, lule lulePa da, ko u Ciganmali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al svi vole da pogledaju, lule lulePa da, ko u Ciganmali
sve je ovo ljubav bez italikaPredivno. Nek se svađaju ljudi. Sve je bolje od forumske ljubavi
Pa da. Kad ta prokleta malograđanštine u nama uvek čučial svi vole da pogledaju, lule lule
Ok, trebali su navodnicisve je ovo ljubav bez italika
Ima vremena da i ovo promenišPa da. Kad ta prokleta malograđanštine u nama uvek čuči
Ali ipak ti nije milo ako su ti oboje ok, nadaš se da će se ispeglati, da je bio nesporazum...ali avaj, ovo izgleds otišlo predaleko, preko horizinta događaja
Vidi to sa onima koji padaju u vatru, ja sam popriličan špricer celog dana.Ma samo da su povučene malo kočnice
Vidi to sa onima koji padaju u vatru, ja sam popriličan špricer celog dana.
Aha, tu smoKoliko su ljudi neodgovorni i bezobrazni.
I sad se lomim između: da napravim scenu i oteram sve dođavola i razbijem nekom ofis
i da sačekam i ostanem ljubazna jer se sve na kraju razvije onako kako treba.
Bukvalno 1% ljudi ima profesionalnu etiku.

Iste ti probleme imam ovijeh danaBukvalno 1% ljudi ima profesionalnu etiku.
ja uvek to izaberem na kraju,Aha, tu smo
![]()
Kao i uvijekVidi to sa onima koji padaju u vatru, ja sam popriličan špricer celog dana.
E zato zazirem od ljubaznosti jer ispod kulja ko zna kakav vulkanja uvek to izaberem na kraju,
mada mene iznervirati da ishisterišem je vrlo teško

Ne oduvijek, ali prestalo me doticati. Sad što ove žene misle drugačije, to ti opet vidi šnjima, biće da nisu svedočile mojim svetlim trenucima s tobom.Kao i uvijek![]()
Tebi je baš EQ u minusu.E zato zazirem od ljubaznosti jer ispod kulja ko zna kakav vulkan
![]()
Vama ljubaznima malo treba...Tebi je baš EQ u minusu.
Biti besan jer neko nije ispunio ono za šta je plaćen je normalna stvar.
Pa baš i ne. Kad nešto platiš i ne dobiješ to što si platio je legitiman razlog da se žališ. A ja opet biram da sačekam i dam im vremena. Neko bi im odavno hebao kevu.Vama ljubaznima malo treba...
Kao i egotizamLjudski bezobrazluk je bezgraničan.
Kakve to ima veze s ovim?Kao i egotizam
A ti misliš na tvoju poslovnu situacijuKakve to ima veze s ovim?
Baciš strelicu i onda se praviš luda.A ti misliš na tvoju poslovnu situaciju
Nemam pojma, zaboravila sam o čemu je reč.
Ali uskoro prelazimo na sledeću stranu pa ću zaboraviti i ostalo šta si napisala.