Kafić Bife Doris

Mene vas dvoje podsećate na ona dva Crnogorca iz vica, koji se sretnu u 50omilionskom gradu, a ne poznaju se, i jedan kaže drugom "šta je?!"

Chris Pratt What GIF
Samo što se znamo, kao što rekoh, već dugo dugo.

Meni je hit kako je na onoj mojoj temi ligament standardno izgubio meru pa ga ludi suzuki navukao da mu priča o mom pp od pre godinu i po i onda mu rekao - sećaš se pp od pre godinu i po? Pa u pravu je da si opsednut itd.
Meni je glupo što su sve pobrisali, a naravno da pamtim i mnogo dalje, prljave riječi koje se upute djeci su naročito zvučne, plus mali bonus kada ih izgovara samoproglašena zaštitnica obespravljenih, nedužnih i nejakih.

Plus sam se iskreno nasmijao kada si spomenula opsjednutost, a nismo imali bilo kakvu komunikaciju dok se, standardno, nisi sjetila da me, a kako drugačije nego bez citiranja, spomeneš na nekoj lijevoj temi.

Meni je glupo što su sve pobrisali, a naravno da pamtim i mnogo dalje, prljave riječi koje se upute djeci su naročito zvučne, plus mali bonus kada ih izgovara samoproglašena zaštitnica obespravljenih, nedužnih i nejakih.

Plus sam se iskreno nasmijao kada si spomenula opsjednutost, a nismo imali bilo kakvu komunikaciju dok se, standardno, nisi sjetila da me, a kako drugačije nego bez citiranja, spomeneš na nekoj lijevoj temi.
Stvarno te nije blam da nastavljaš da glumataš?

A i ja svašta pitam, otkud blam nesoju

Stvarno te nije blam da nastavljaš da glumataš?

A i ja svašta pitam, otkud blam nesoju
Od čega da me blam, splačino ljudska?
Mogu ovako da nastavim koliko hoćeš, nego vazda magla rabota, pobrišu moderatori sve, a ja još i insistiram da to ostane, naročito dio sa djecom.
Mislim, ovo danas je sviranje ***** naspram tvojih prošlih epizoda.

СДП пише ћилирицом ?
Дебатабилно је и да ли се "g" може читати као "q"
Logo je iz davnih dana, dok je Milo bio Мило, nego se za njihovog upravljanja krenulo u neke veće projekte, pa ozbiljnija naplata dugovanja, i onda je odjednom logo počeo da bude upečatljiv, sveprisutan.
A kada svi gledaju, neko će i da vidi.

Sve prepiske, zapravo.
Sad si možda i prešla granicu, pa će i tebe biti blam da tražiš da se briše, kada te sinusoida okrene na drugu stranu.
Tako da, neka stoji, leba ne jede :D
Vazda kad taj tvoj na ležanje odveć sviknut mozak ukapira kolko si se izblamirao, onda kreneš da vređaš pa se onda neki dokoni moderator nađe da pobriše sve i ti si svoj cilj postiga.

Vazda kad taj tvoj na ležanje odveć sviknut mozak ukapira kolko si se izblamirao, onda kreneš da vređaš pa se onda neki dokoni moderator nađe da pobriše sve i ti si svoj cilj postiga.
Ne sjećam se tog vrijeđanja, još manje kazne od strane moderatora zbog istog?
Mislim, krenem da vrijeđam, tu i tamo zaista znam da odgovorim, čisto da ti učinim.
Ali slobodno me podsjeti, kao što uostalom i ja tebe podsjećam.

Ja ja, ko biva nećeš ti da se izbriše. Smešan si, momčino.
Apelovao sam na to i prošli put, a apelujem i ovaj, znaš i sama da ne govore tvoje riječi o meni ništa, već o tebi.
Ali jbg, tada si se toliko izbljuvala, da si čak i ti ujutru poslala izvinjenje, pa možeš misliti random moderatora kada je čitao, mislio je da je logično da se takve stvari brišu.

Back