Kafić Bife Doris

Nije mi palo na pamet tada da neko može da toliko "koriguje" svoju personu na internetima. Moja mašta ne doseže do tih nizina.
Persona kojoj si tada poslala izvinjenje je identična ovoj sa kojom sada razgovaraš, ali tvoji pokušaji da postaneš bolja osoba su, kao i u prethodnim situacijama, epski propali.

Izgleda da iz truležine tvoje duše ne niče cvijeće, već uvijek smrad.

Persona kojoj si tada poslala izvinjenje je identična ovoj sa kojom sada razgovaraš, ali tvoji pokušaji da postaneš bolja osoba su, kao i u prethodnim situacijama, epski propali.

Izgleda da iz truležine tvoje duše ne niče cvijeće, već uvijek smrad.
Naravno da si identična persona, dugo već neguješ to odelo domaćina, malko ti se odrtavelo.

Scared Homer Simpson GIF by reactionseditor

Meni je hit kako je na onoj mojoj temi ligament standardno izgubio meru pa ga ludi suzuki navukao da mu priča o mom pp od pre godinu i po i onda mu rekao - sećaš se pp od pre godinu i po? Pa u pravu je da si opsednut itd.

Misliš onaj epitaf na kojem piše "moderator"?
Da, MisLim nA TaJ.
Jer kad forumaš prestane da bude moderator, logično da mu ostane zelena lenta na kojoj piše "moderator"
:lol::mrgreen:
Pa dobio sam, ali to stoji samo dok si mod
StvaroO :eek:

Ali nemoj da razmišljaš dalje na koju lentu mislim, shvatila sam zašto
Momo je posle modovanja završio (u grupi na internom četu moderatora) u kategoriji problemantični članovi aahahahaah.
Šta li je uradio... :mrgreen: oki oki🤐

Back