Misliš, nebeski?Znači naš si
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš, nebeski?Znači naš si
Nebeski, a našMisliš, nebeski?
Momo.Sad su ih nedavno zasuli nakon što su Ukrajinci gađali neko skladište, a i zašto bismo insistirali isključivo na Kijevu, to što on nije 100% uništen ne znači da niste razvalili sve oko njega.
Ok, nije mi teško složiti se s tobom da Rusi imaju mala jajašca.
Napadneš neku zemlju, oni uzvrate, ti udariš još jače i kažeš "e to vam je zbog toga što ste uzvratili majku vam ukro-nacističku". To je ruska logika.
Amer je svetski policajac, što je dozvoljeno Jupiteru nije i volu (Rusu).
Momo, ovaj je tvoj.Nisam znao da je sveti.
Da imaš problem sa nekim konkretnim organom, kolege iz OVK su ti mogle završiti veliki izbor istih, srpskih, albanskih, civilnih, vojnih i policijskih.UÇK je uglavnom napadala policijske mete, ali vama nije bilo dosta da u ime odmazde ubijate isključivo te UÇK-ovce u civilu nego ste morali i nad fetusima da se iživljavate dodatno. Retko koji Izraelac je toliko oboleo.
Da, složićemo se da su nesposobniMomo.
Nema pandana.
Amer to sve fino samelje u jednom naletu, dok se Rus mjesecima guzi, i na kraju dobije razrušen grad negdje u nekoj pripizdini, a kao taj grad i želi za sebe lol
Pazi, nisam ispratio svaku američu operaciju do zadnjeg detalja, ali Irak čak i mi jastrebovi smatramo sramotom, što u smislu izvođenja što u smislu materijalne i geopolitičke isplativosti. Amerika danas uglavnom koristi meku moć, nema više tvrdih erekcija i nasilne penetracije. Ako ima odziv u narodu, gospodin Soroš uplati na račun, ako ne, onda kao u Srbiji, fondovi se polako povlače pošto narod nije zainteresiran za civilizaciju.Pa to je i moja poenta, američka logika je da udari tako da Srbi na tom podrućju praktićki nestanu, tj. da neprijatelj nema šta više da odgovara, te da se dobacujemo akcijama i reakcijama.
Nije ti ovo čas fizike.
Ti nisi na strani jačeg jer jači trenutno nije na tvojoj strani. Kao što i sam kažeš, da ti sutra Tramp dođe sa predlogom da se bombarduje Podogorica, prihvatio bi oberučke, a jačeg dizao u nebesa.I za kraj, kao i uvijek, sva moja poenta.
Ja nisam ljubitelj pravila jačeg, a još manje cijenim sve one koji mijenjaju mišljenje tako da uvijek budu na strani jačeg.
Ne kažem, znaš i sam, takvi dva puta pobijede u najvećem ratu u istoriji ljudskog roda, pa ko voli.
DEI (Diversity, equity and inclusion)Da imaš problem sa nekim konkretnim organom, kolege iz OVK su ti mogle završiti veliki izbor istih, srpskih, albanskih, civilnih, vojnih i policijskih.
Muško, žensko, sve bi mogao birati.
Ako dođe do sranja, on je mojMomo, ovaj je tvoj.
To je sve jedan proces.Pazi, nisam ispratio svaku američu operaciju do zadnjeg detalja, ali Irak čak i mi jastrebovi smatramo sramotom, što u smislu izvođenja što u smislu materijalne i geopolitičke isplativosti. Amerika danas uglavnom koristi meku moć, nema više tvrdih erekcija i nasilne penetracije. Ako ima odziv u narodu, gospodin Soroš uplati na račun, ako ne, onda kao u Srbiji, fondovi se polako povlače pošto narod nije zainteresiran za civilizaciju.
Pa to zapravo i jeste moja poenta, imam svoju stranu koja se ne mora poklopiti sa jačim.Ti nisi na strani jačeg jer jači trenutno nije na tvojoj strani. Kao što i sam kažeš, da ti sutra Tramp dođe sa predlogom da se bombarduje Podogorica, prihvatio bi oberučke, a jačeg dizao u nebesa.
Ne, to je pragmatična odluka US administracije koja je shvatila da je bolje da u srca i umove ljudi, kako to kaže naš dobri Jovo, ulazi putem koka kole i pop kulture, a ne preko gelera i iscrpljujućih vojnih intervencija. One su tek poslednja opcija, kada ne pomaže nijedan lek, pa se mora pod nož (pogledaj pod slučaj Dodo i Ozempic)To je sve jedan proces.
U par godina, par intervencija, nakon toga zaista ne moraš ni da podižeš avione, već koristiš meku moć.
Meka moć koja glasi Je l' se sjećaš možda Beograda '99 ili Bagdada '03?
Pa to je i moja poenta, ako sutra evro-atlantski savez ljosne, a i dalje nastavi da se bori za prave vrednosti, aka bude manje zlo od svega ostalog, ja ću nastavit' da ih podržavam, kao što bih podržao i Dashu Melnikovu ako se odrekne Putlera 3 puta do zorePa to zapravo i jeste moja poenta, imam svoju stranu koja se ne mora poklopiti sa jačim.
Imaš i ove druge, koji su uvijek na stani jačeg, jer pripadaju Invertebratama, što bi rekao ranije pomenuti Jupiter.
Momo je posle modovanja završio (u grupi na internom četu moderatora) u kategoriji problemantični članovi aahahahaah.Momoa, ako je istina da si bivši zeleni, zašto nisi dobio ovu drečavu lentu
Pritom si ostao pri istom nalogu.
Kako te ne mrzi pisati ove traktate koje niko ne čita? Jel kad ispišeš, staneš ispred ogledala pa čitaš na glas?https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-14.959583/page-401#post-45674969
Ja sam svoje davno rekao, nije to neka misterija, kao i za sve u politici, jedino gledam šta tu ima dobro za srpsku stvar, pa na osnovu toga i donosim dalje zaključke.
Isto kao i vi, samo sa suprotnim predznakom, da kojim slučajem Amerika preko noći postane srpski saveznik, ne bi prošlo previše vremena, SAD bi bila (posle Velike Srbije naravno) najgora država u istoriji čovječanstva.
Čita Alter, njemu je i upućeno.Kako te ne mrzi pisati ove traktate koje niko ne čita? Jel kad ispišeš, staneš ispred ogledala pa čitaš na glas?
Što bi čovek vežbao da čita gluposti?? Nisam ja nastavnica pa da moram da čitam pismene.Čita Alter, njemu je i upućeno.
Zato se i koristi opcija Odgovorite, kao direktan odgovor osobi sa kojom komuniciraš.
Nemam tih problema, pa da mi je potreban poseban napor da napišem ono što želim reći, tako da mi nisu potrebna pomagala, jednostavno ispišem i pošaljem.
Dobro si primijetila, dosta ljudi izgleda ima taj problem, i onda im više od pet redova teksta djeluje kao seminarski rad, praktično životno delo.
Ali pažnja se vježba, i nikad nije kasno početi.
Pozdravi VukanaČetiri paragrafa, valjda nisam pretjerao, pa da opet počneš da mi nazivaš porodicu onim boleštinama od prošlog puta.
Pitala si me za pisanje, ne za čitanje.Što bi čovek vežbao da čita gluposti?? Nisam ja nastavnica pa da moram da čitam pismene.
Ko je sad pa Vukan?Pozdravi Vukana