peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.731
Moraš kalibrisati taj uređaj onda.ja osećam neku se*ualnu tenziju između Ligamenta i Ario
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moraš kalibrisati taj uređaj onda.ja osećam neku se*ualnu tenziju između Ligamenta i Ario
Evidentno nisam pogriješio što sam ono izvinjenje poslato putem PP bez razmišljanja odbacio, jer kod tvog tipa ličnosti se uvijek može očekivati neiskrenost, sakrivena iza krokodilskih suza.Vukan, nego šta.
Nije mi palo na pamet tada da neko može da toliko "koriguje" svoju personu na internetima. Moja mašta ne doseže do tih nizina.Evidentno nisam pogriješio što sam ono izvinjenje poslato putem PP bez razmišljanja odbacio, jer kod tvog tipa ličnosti se uvijek može očekivati neiskrenost, sakrivena iza krokodilskih suza.
To nije sasvim tačno.Ario ne voli ni moide
Persona kojoj si tada poslala izvinjenje je identična ovoj sa kojom sada razgovaraš, ali tvoji pokušaji da postaneš bolja osoba su, kao i u prethodnim situacijama, epski propali.Nije mi palo na pamet tada da neko može da toliko "koriguje" svoju personu na internetima. Moja mašta ne doseže do tih nizina.
Seksualno mislimTo nije sasvim tačno.
Naravno da si identična persona, dugo već neguješ to odelo domaćina, malko ti se odrtavelo.Persona kojoj si tada poslala izvinjenje je identična ovoj sa kojom sada razgovaraš, ali tvoji pokušaji da postaneš bolja osoba su, kao i u prethodnim situacijama, epski propali.
Izgleda da iz truležine tvoje duše ne niče cvijeće, već uvijek smrad.
I jaSeksualno mislim
Ljubomoran.Mene vas dvoje podsećate na ona dva Crnogorca iz vica, koji se sretnu u 50omilionskom gradu, a ne poznaju se, i jedan kaže drugom "šta je?!"
![]()
Da, MisLim nA TaJ.Misliš onaj epitaf na kojem piše "moderator"?

StvaroOPa dobio sam, ali to stoji samo dok si mod

Šta li je uradio...Momo je posle modovanja završio (u grupi na internom četu moderatora) u kategoriji problemantični članovi aahahahaah.
oki okiŠta li je uradio...oki oki
![]()

Kad bi te lente ostajale nema ko ih ne bi posedovao, pošto nije bio mod samo ko je žurio na bus itdDa, MisLim nA TaJ.
Jer kad forumaš prestane da bude moderator, logično da mu ostane zelena lenta na kojoj piše "moderator"
StvaroO
Ali nemoj da razmišljaš dalje na koju lentu mislim, shvatila sam zašto
Izdaja svoje vrste je nekada ispravan čin.Kao i uvijek, izdao je svoju vrstu.
SrvarnoOOKad bi te lente ostajale nema ko ih ne bi posedovao,
Znaš kako Nona, pita da joj objasniš nešto, ti odgovoriš i ona kaže "znam, nisam debil"SrvarnoOO
![]()
( Ono kad ti sagovornik i dalje objašnjava kao idiotu jer...ali mrzi me, ionako Momoi nije mnogo bitno)
Ne znam kako je sa Nonom, ali ovde nije taj slučaj.Znaš kako Nona, pita da joj objasniš nešto, ti odgovoriš i ona kaže "znam, nisam debil"
Da, ja svima objašnjavam kao da su idioti, polazeći od sebe. Tako da, ništa lično.Ne znam kako je sa Ninom, ali ovde nije taj slučaj.
Do tebe je.
O čemu ti to momoUÇK je uglavnom napadala policijske mete, ali vama nije bilo dosta da u ime odmazde ubijate isključivo te UÇK-ovce u civilu nego ste morali i nad fetusima da se iživljavate dodatno. Retko koji Izraelac je toliko oboleo.