Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
gde je Džeg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što, zato što nema ParandilovićaTaj Blu Skaj je kao tviter ali 10 puta gore
pa ne znam nekako mi je praznoŠto, zato što nema Parandilovića
Istina je da nema prostora za kvalitetan napuš jer su skoro svi istomišljenici, ali nađe se pukotina oko Izrailj-Palestina konfliktapa ne znam nekako mi je prazno
meni tu više baš ništa nije interesantnoInteresantno je sve ovo na srpskom političkom nebu. Ništa ne razumem.
Bačulov mi je sumnjivSad treba skloniti Bačulova i nametnuti ovog Gluhonjića koga niko ne podnosi.
Sa ovako glupim ljudima ni Služba ne mora da se previše trudi.
jel si primetila kako Čobanu nikad ne dobije batine od policije, niti završi u zatvoru,Bačulov mi je sumnjiv
Atraktivnija je od šešeljajel si primetila kako Čobanu nikad ne dobije batine od policije, niti završi u zatvoru,
nikad joj ništa nije zafalilo u životu
nešto kao Šešelj devedesetih
dok, ako se sećaš koliko smrti je posejano oko Vuka Draškovića
meni je to reper za pravu vs lažnu opoziciju
mislim da sam to objasnila 60 puta do sad, više puta sam je uhvatila da lažeMožda si ti u pravu, ali možda sam i ja u pravu.
Ostaje inetersantno zašto te Marinika toliko nervira.
Znači razočarala si se?mislim da sam to objasnila 60 puta do sad, više puta sam je uhvatila da laže

Jeste Šapić onomadDa sam Vučićević rekao bih da opozicija brani most zato što su ga nacisti izgradili i da je to dokaz je opozicija nacistička. Ne znam dal se setio toga.