adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.285
Otkud sad to?Pa kad si otišla s Diskorda.
Inače nervira me ovo teranje da sve prihvatimo kao lepo.
Jednostavno mi je recimo gadno neobrijano potpazušje i gadno mi je. Eto rekla sam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud sad to?Pa kad si otišla s Diskorda.
Inače nervira me ovo teranje da sve prihvatimo kao lepo.
Jednostavno mi je recimo gadno neobrijano potpazušje i gadno mi je. Eto rekla sam.
Objasni za pazuhe, gde si videlaOmaž Kristarici
Je l to nešto tvoje?
pa na fejsu neka je pere i sapunja i onda neki čudni stvorovi geslajtuju žene po koment sekšnu how dare you da ti se ne sviđaObjasni za pazuhe, gde si videla
Leider nichtJe l to nešto tvoje?
A muški pazusi?pa na fejsu neka je pere i sapunja i onda neki čudni stvorovi geslajtuju žene po koment sekšnu how dare you da ti se ne sviđa
I ja dosta visim na fejsu. Da li smo to postale penzionerke?pa na fejsu neka je pere i sapunja i onda neki čudni stvorovi geslajtuju žene po koment sekšnu how dare you da ti se ne sviđa
Šta je to sa dlakom?Da, uglavnom ih se gadim, osim kad Marinika vadi dlaku iz usta
Pa bila tema na križi o tome kako Marinika vadi dlaku, ima i snimak, seksi je.Šta je to sa dlakom?
watMeni se jednom (davno, kao studentkinji) desila neka situacijama kad sam bila "dole". Nisam bila vezala kosu i onda mi moja sopstvena vlas ušla u usta i izazvala nagon za povraćanjem. Ali aj ti to objasni u tako delikatnoj situaciji.
Ne mogu sad opet da se ložim na nju.Pa bila tema na križi o tome kako Marinika vadi dlaku, ima i snimak, seksi je.
Katastrofa se desila. Užasno blamantno.
bljakA muški pazusi?
Da. Trebalo bi svim punoletnim građanima trajno depilirati pazuhe, nešto umesto vojne obaveze.
Pa razgrnešMeni stidne dlake odbijaju, želim da vidim u šta penetriram
Ma ne mogu, gadi mi se malo, volim ovako hands free etcPa razgrneš