Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
Kad predstavljaju Gruziju stave raskopčanog Konstantina na parking
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što EU i jest gala a Gruzija je raspadKad predstavljaju Gruziju stave raskopčanog Konstantina na parking
Pogledajte prilog 1645778
Zato što EU i jest gala a Gruzija je raspad
To su samo reprezentativni uzorci, EU - penthaus i maltezer trči naokolo, dok se vrti London Eye i plovi kruzer, Srbija - polupana zgrada generalštaba, neomalterisane i zapuštene zgrade iz doba Kralja i Molchat Doma brutalizam (koji je najgotivniji od svih još)Raskopčani Konstantin predstavlja crkvu na parkingu opet
Pogledajte prilog 1645813
Iskustvo mi je pokazalo da je brendiranje lokacije pola posla. Pola sveta je samo dobro brendirano sranje.To su samo reprezentativni uzorci, EU - penthaus i maltezer trči naokolo, dok se vrti London Eye i plovi kruzer, Srbija - polupana zgrada generalštaba, neomalterisane i zapuštene zgrade iz doba Kralja i Molchat Doma brutalizam (koji je najgotivniji od svih još)
Koliko god da u Gruziji ima divnih ljudi koji pokušavaju da se domognu EU kroz ove proteste, ipak je to Srbistan na kraju krajeva.Iskustvo mi je pokazalo da je brendiranje lokacije pola posla. Pola sveta je samo dobro brendirano sranje.
Mislim da su baš unakazili Gruziju u ovom videu.
I deluje mi da je namerno.
priznačeš da od 3 minuta videa 2 minute na parkingu i ribljoj pijaci baš nisu reprezentativan primer.Koliko god da u Gruziji ima divnih ljudi koji pokušavaju da se domognu EU kroz ove proteste, ipak je to Srbistan na kraju krajeva.
Vjerujem u profesionalizam i dobronamernost Dojče Vjelea, verovatno su procenili da je reprezentativanpriznačeš da od 3 minuta videa 2 minute na parkingu i ribljoj pijaci baš nisu reprezentativan primer.
ajde budi jednom ozbiljanVjerujem u profesionalizam i dobronamernost Dojče Vjelea, verovatno su procenili da je reprezentativan
napravila sam i šta sad da radimNono, napravi bluesky akaunt

Nemci imaju autizam, ne verujem da su sposobni za propađendu i svesno laganjeajde budi jednom ozbiljan
iskreno su me baš razočarali
a ja verovala u nemačku iskrenost![]()
Prijavljuj prvosrbijanske profile, tj samu sebe šalim senapravila sam i šta sad da radim
kjutNemci imaju autizam, ne verujem da su sposobni za propađendu i svesno laganje
Klasična Nona, iskoristi i odbaci.Nona je zakuvala ovu temu i sad je pušta da umre kao pseto
So left but she's right thoughKlasična Nona, iskoristi i odbaci.
Vidi ko priča o odbacivanju, duhovito, zaista.
Ariodante.