момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.046
Je l znaš da Simonida ima multiplu?
Da, jedna zena je mislila da je ovo pesma koja mene opisuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l znaš da Simonida ima multiplu?
Da, jedna zena je mislila da je ovo pesma koja mene opisuje.
Aham. Jbn tuznoJe l znaš da Simonida ima multiplu?
Da, užas.Aham. Jbn tuzno
Kad se bese razbolela? Ja pratim samo Magdu na tviteru, ali ne znam kad je rekla da se desiloDa, užas.
Baš postuje danas trejler za ovaj film, meni jedan od omiljenih:
Pogledajte prilog 1646367
Zaboravih, mislim da sam pre oko godinu dana video vest kod Magde. Išle su u US na neko lečenje, ne znam kako je to prošlo.Kad se bese razbolela? Ja pratim samo Magdu na tviteru, ali ne znam kad je rekla da se desilo
Pa kao rekli su im da nece vise hodatiZaboravih, mislim da sam pre oko godinu dana video vest kod Magde. Išle su u US na neko lečenje, ne znam kako je to prošlo.

Užasna bolest, ima nekoliko tipova, ne zna se koji je gori. Postoji čak i asimptomatska varijanta, to nisam ni znao do nedavno.Pa kao rekli su im da nece vise hodati![]()
Otkud tebi isijas, mlad siUhvatio me išijas neki pre par dana, taman počeo da prolazi, uđem u kadu i okliznem se, bol se vrati, evo sad me i grlo skenjava i tjelesina lomi nešto
Ne zelim da znam, isparanoisacu seUžasna bolest, ima nekoliko tipova, ne zna se koji je gori. Postoji čak i asimptomatska varijanta, to nisam ni znao do nedavno.
Ma tako ja zovem svaki bol u leđima, pogotovo donjimOtkud tebi isijas, mlad si
ja sam zapatio epstein bar, to ti je virus koji je izaziva, mislim prošao sam samo sa mononukleozom, za sad.Ne zelim da znam, isparanoisacu se
Kad si imao mono?ja sam zapatio epstein bar, to ti je virus koji je izaziva, mislim prošao sam samo sa mononukleozom, za sad.
Ma pre 6,7 god, međutim ostale su mi posledice u vidu CFS (chronic fatigue syndrome). Meni je kardiolog govorio - jednom epstin bar uvek epstin bar.Kad si imao mono?
Jelena moja je isto imala mono ali ne znam da ima posledice. Ima hobp ali to jos iz detinjstvaMa pre 6,7 god, međutim ostale su mi posledice u vidu CFS (chronic fatigue syndrome). Meni je kardiolog govorio - jednom epstin bar uvek epstin bar.
Ja sam imao i miokarditis koji je posledica koksakija, doduše isto blaži oblik. Nekoliko dijagnoza je tu bilo, ni ne sećam se više.Jelena moja je isto imala mono ali ne znam da ima posledice. Ima hobp ali to jos iz detinjstva
Hronicna opstruktivna boles' pluća, to su oni što se ne odvajaju od kiseonik boce u starosti. Ne znam dal si gledao drugi sezonu Kleo, ono kad posećuje nekog stazija u penziji negde oko Aviva na Zvezdari, pa on sedi pored neke boceJa sam imao i miokarditis koji je posledica koksakija, doduše isto blaži oblik. Nekoliko dijagnoza je tu bilo, ni ne sećam se više.
A šta je hobp?
Užas, zvuči kao cistična kad tako kažeš. Jel to može da se izleči skroz?Hronicna opstruktivna boles' pluća, to su oni što se ne odvajaju od kiseonik boce u starosti. Ne znam dal si gledao drugi sezonu Kleo, ono kad posećuje nekog stazija u penziji negde oko Aviva na Zvezdari, pa on sedi pored neke boce
Pa kao može da uspori progresija. Bitno je da ostavi pušenje, što će se, nadam se, desiti kad se odselimo u Nemačku. Mislim, i pušači generalno imaju hobp, imam i ja vrvt, ali ipak ne dobijem bronhitis na najmanju prehladu.Užas, zvuči kao cistična kad tako kažeš. Jel to može da se izleči skroz?
AhamPa nek ostavi jeba je vrag, to je prva stvar koju je trebalo da uradi. Je l si i ti cigaretaš?
Ali nije kao da je sa mnom počela, već kao tinejdž. Petak, metak i tako toGde je Nonomirka