момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.007
Poruka u temi "Posle SAD i Velika Britanija dala dozvolu Ukrajini da raketama gađa duboko unutar Rusije" https://forum.krstarica.com/threads...ja-duboko-unutar-rusije.1016193/post-50062588
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da Usa nema kapacitet za neka unutrašnja previranja.Prvo me nabedis da sam najfeministkinja a sada i da verujem u Ameriku, jesi ti sigurna da me nisi pomesala sa nekim?
Nikada nisam volela Ameriku, ali uvek sam smatrala da je bolje Amerika nego Kina. Sad je, izborom Trampa, Amerika odlucila da se samoubije sto je okej.
Kad čuješ ona njihova navijanja, što po stadionima što po ralijima, shvatiš da nema šanse da se tu desi neki RobespjerMislim da Usa nema kapacitet za neka unutrašnja previranja.
Pahuljice nisu neki revolucionari.
urusice se iznutraMislim da Usa nema kapacitet za neka unutrašnja previranja.
Pahuljice nisu neki revolucionari.
Pa pravi spisak da može da kolje kad se karte preraspodeleja i dalje ne poznajem najbolje te likove sa politike. bila sam vrlo iznenadjena da Nikac ima skrisotove mojih poruka iz 2022.
nisam gledalaPa pravi spisak da može da kolje kad se karte preraspodele
znaš onu scenu iz Đavolje Varoši?
gde si ti bila dok sam radila u upravi, nabacila bih ti bar nekoliko koleginica da im gledas u zvezdeu svakom slučaju ne vidim nigde da će "pobediti" konzervativne struje na duži rok...
Pluton u vodoliji ekstremno voli slobode i rušenje normi....mislim da bi bilo kul videti raspadanje šerijata, autokratija i slično
Mislim da se Pruska sirila na Poljsku za vreme Fridriha Velikog ali nisam sigurnaevo ne znam šta je još bilo tih godina pred kraj 18. veka
Sto se ne uclanis u ligu vojvodjanski madjaraZnate kad će se desit armagedon, kad ja dobijen domovnicu
što, hoces konsultacijuNono, da li znaš natalne karte da čitaš i to
Ma jouk, pitanšto, hoces konsultaciju![]()
to nije eticki i to nije astro vec gatanje i proricanje sudbineJa sam skontao da je to fejk kad su odbili da mi proriču kad ću umreti
ne bi se toliko doksovao, a ni jaMa jouk, pitan
Šta god da je, da li znašto nije eticki i to nije astro vec gatanje i proricanje sudbine
ne znamŠta god da je, da li znaš