adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.266
Zašto niko drugi ne dolazi? Na diskordu ste i dalje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kokoškočitala sam vas odoh da spavam meni je 1am
Pa da, ali i tamo slab promet, od kad je Nono otišal zavijeni smo u sivo.Zašto niko drugi ne dolazi? Na diskordu ste i dalje?
Daško bezobraznikDaško postovao Palminu smrt i u pozadini pesmu Danice Crnogorčević.
Sad bih podelila jednu temu koju je Nina otvorila sa tobom, ali bilo bi bezobraznoRaspada mi se glava od glavobolje, da li je promena vremena, nešto jeste
Možda je i kolaps aneurizme, ne treba brinutiRaspada mi se glava od glavobolje, da li je promena vremena, nešto jeste
Nisam znala da je križina udruga aktivna na plavom nebu
Nismo se još ušemili, tj ja sam uspio jedan blok da dobijem, ali nekako mi ne prija dizajn i ovi threadoviNisam znala da je križina udruga aktivna na plavom nebu
nikad ne znam šta je to i ne želim da znamMožda je i kolaps aneurizme, ne treba brinuti
Ja ni na fb nisam pod pravim, gde ću tamojeste li tamo pod pravim identitetima ili forumskim

Pa kad si otišla s Diskorda.Smešna mi je dinamika izneđu Merkel i Merca, ali nema Nosfija da mi pojasni zašto ga Muti toliko prezire![]()