Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
watNeću! Ja san ono za šta se Mask izdaje da jeste, a zapravo nije (****** je banovao Denira bukv ni zvog čega)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
watNeću! Ja san ono za šta se Mask izdaje da jeste, a zapravo nije (****** je banovao Denira bukv ni zvog čega)
What? Nema ona ništa s barbarogenijem. Pa je l ti nemaš spiku "žena mora" kad govoriš o kriterijima za vjezu?Jel se ona bila kacila nesto sa barbarom....Barbara mi je ipak draza mada I ona ima tu spiku muskarac mora
Nije, samo se sprda sa debilimaNadobudna...
San svakog muškarca sa sela kad sanja o idealnoj ženi etcMuškarac mora da bude:
-vredan kao mrav
- veran kao pas
- tih kao bubica
-operisan od svake vrste agresivnosti
moj idealan mupkarac
Ne bi reko sprda se sa dobrim ljudima debile ne diraNije, samo se sprda sa debilima
A sta te zezala, otvori dusuNe bi reko sprda se sa dobrim ljudima debile ne dira
fejk njuz
Vrednoca nije garant kolicine novcaMuškarac mora da bude:
-vredan kao mrav
- veran kao pas
- tih kao bubica
-operisan od svake vrste agresivnosti
moj idealan muškarac
Ovo nam nikad nisi oprostilatamnu stranu problematičnih članova![]()
Mogučefejk njuz
Ma Nije nego je bila modom na filosofiju a vjerovatno je brisala nekih mojih postovaA sta te zezala, otvori dusu
Bilo je odje ozbiljnih filozofa ona svakako nije jedan od njihJurus može sa svima da se sprda, kako joj dune. No, bilo kako bilo, činejnica da ovde besplatno postuje na neke filozofske teme je već po sebi privilegija za sve nas ostale.
Ti si bas flegmaMa Nije nego je bila modom na filosofiju a vjerovatno je brisala nekih mojih postova
ne mora niko da me brani, nisam debilVrednoca nije garant kolicine novca
A jelzauzvrat dobija reciprocnu vernost
Mislis neprimetan u obavljanju svkodnevnij duznosti Ili samo povucen
Cak I u samoobmanu tj odbranu
a ti je bilo pre xyyx godinaMa Nije nego je bila modom na filosofiju a vjerovatno je brisala nekih mojih postova
Ja nisam nikad koristila tviter, nikad nisam dosegla taj nivo besa i frustracijeTviter je uvek bio kancer, ali sad je baš mordorčina. Da li ste napravili akaunt na blu skaju, novoj blue-state liberaskoj tvrdjavi? Ja jesan i prvo sam daška&mlađu zapratio.
Probaj u #DudesForHarris, tamo ćemo se sresti, što kaže Đinđićne mora niko da me brani, nisam debil
sama mogu da se odbranim
a novac, da je vredan da ne mora od mene da traži
mora da bude tiši, ne podnosim preglasne ljude, i neprimetan da i to,
Pamtim svima odje sto su me brisalia ti je bilo pre xyyx godina![]()
Kako? Pa ti mi deluješ besnije od mene, a evo ja nonšalantno kucam. Ali da, slažem se, to je platforma predviđena za svađu kao što je GTA predviđen za ubijanje ljudi.Ja nisam nikad koristila tviter, nikad nisam dosegla taj nivo besa i frustracije
tamo zaista moraš biti jako besan da bi kucao
da i mene je juče hejtovala neka Ludača s politike. Još me se seća kao moda, zaigra joj očni živac kad vidi vesti iz Kine, podseća je na mene. PTSDPamtim svima odje sto su me brisali