момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.550
E nzm, IG algoritam mi izbacuje, pokušavam sad da nađem, ali sam je izgubioKo je gospođa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E nzm, IG algoritam mi izbacuje, pokušavam sad da nađem, ali sam je izgubioKo je gospođa
Lepa jeE nzm, IG algoritam mi izbacuje, pokušavam sad da nađem, ali sam je izgubio
Bajden rešio da za kraj sačuva najboljeBajden dozvolio da se gađa Rusland.
Zapjevajmo braćo mila ovu pjesmu svi![]()
Da zasere toliko da ni Trump ne može da popravi. Bilo je i ranije reči o tome, mogal se pretpostavit ovakav sled događaja.Bajden rešio da za kraj sačuva najbolje
Sve mi se dopadaDa zasere toliko da ni Trump ne može da popravi. Bilo je i ranije reči o tome, mogal se pretpostavit ovakav sled događaja.
Upoznala sam je jednom prilikom, 2018. valjda. Iznenadih se kasnije kad je postala ministarka, a sad je eto direktorka.Pogledajte prilog 1644193
ov žena još nije dala otkaz????
upoznala je prejaka rec - vise kao bila sam mali od palube na nekom sastankuUpoznala sam je jednom prilikom, 2018. valjda. Iznenadih se kasnije kad je postala ministarka, a sad je eto direktorka.
amerikanci, nlo, zombiji i uklete kućeNona samo mrači nekim srbijanskim vestima, a dok se mi bavimo nebitnim železnicama ispod radara nam promače 21 aneksplejnbl UFO slučaj etc
https://www.google.com/amp/s/abcnews.go.com/amp/Politics/pentagons-ufo-report-finds-700-new-cases-21/story?id=115878401
Investigation Discoveryamerikanci, nlo, zombiji i uklete kuće
Kao istraživačko novinarstvo u režimskih medija kod nasInvestigation Discovery
Zona Sumraka je bila something elseKao istraživačko novinarstvo u režimskih medija kod nas
Sta nudePaula dala ostavku. Zato su me dakle vrbovali![]()
prijatnu atmosferu i timski radSta nude
Gde, za moda?Paula dala ostavku. Zato su me dakle vrbovali![]()
mhm, na ljisu, jos pre neki danGde, za moda?
Hoćeš prihvatit?mhm, na ljisu, jos pre neki dan