prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 14.747
Jer bese presjednik isto tako im govorio sta je bre misevi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer bese presjednik isto tako im govorio sta je bre misevi

Mnogo ti je idast taj avatarčič bioNaiđem na ovaj svoj post kad sam osećala da će da se desi nešto.
Pogledajte prilog 1644652
Čeda je 100% ispravan, pazi ovo:
Pogledajte prilog 1644435
Znači NATO, Ukr, Izrailj. Ok, ova zastava Srbije je višak, tako da u pravu si, nije 100% u vinklu
OLIMP
jedan od vaznih razloga zbog cega se tamo nisam vracala je ta Bibofilija, ne mogu ja to. Malo izbalansiranosti nije na odmetTo je bila lepota Diskorda
pa mogao bi stvarnoAutošovenske, pro-izrael, pro-ukrajina naloge mogu da ti preporučim
Odbila odmah![]()
pa Biksi je bila tamo lociranaJel mi veruješ da me obuzme jeza svaki put kada naletim na taj pdf
Na šta sam ja gubio onoliko vremena majko moja...
pa Biksi je bila tamo locirana
pa šta znam, ja ne doživljavam emotivno kad neko ima drugačije mišljenje, nekako mi to normalnojedan od vaznih razloga zbog cega se tamo nisam vracala je ta Bibofilija, ne mogu ja to. Malo izbalansiranosti nije na odmet
pa kad si ti desni centar, naravno da te ne doticepa šta znam, ja ne doživljavam emotivno kad neko ima drugačije mišljenje, nekako mi to normalno
pa upitala si me odakle mi energija pa se setih da je zapravo i nemaminače si me ostavila samu da se raspravljam sa klošarkama ali je neko sve to izbrisao
*na temi o Trampovoj sekretarici
nisam ja sam levi centarpa kad si ti desni centar, naravno da te ne dotice![]()

pa šta znam, ja ne doživljavam emotivno kad neko ima drugačije mišljenje, nekako mi to normalno
dok god pod "levo" mislimo na druga Sijanisam ja sam levi centar![]()
Nono se identifikuje kao flegma/hladnokrvnicaOsim kad je u pitanju naša voljena Marinika
pa ni ja, u jednom momentu rekoh "iš" i nije mi bilo zanimljivo višepa upitala si me odakle mi energija pa se setih da je zapravo i nemam![]()
Ljudi su osetljivi na Trampa i njegovu buducu administraciju. Ja to razumem, i ja sam. Mada sam genuinely bila zainteresovana za to sta se desilo zeni.pa ni ja, u jednom momentu rekoh "iš" i nije mi bilo zanimljivo više
ali morala sam da kažem - vidim šta radite, klošarke
........dobro nisam tako napisala