момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.535
Rešenje za Janka Srbendu - vađenje na vreme.Zamisli sad nekog Janka Srbendu koji se žali po forumu što mora da plaća 150e za sopstvenu decu, jer tobože žena potroši alEmentaciju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rešenje za Janka Srbendu - vađenje na vreme.Zamisli sad nekog Janka Srbendu koji se žali po forumu što mora da plaća 150e za sopstvenu decu, jer tobože žena potroši alEmentaciju
To mi rece ova ruskinja kaze oce naci nekoga turcina cak je I svedjanin razocaralopa kad se na bliskom istoku razvedeš muž mora i dalje da te izdržava
verovao ili ne
i šta rade žene....udaju se, zatrudne i razvedu
i onda traže pored alimentacije i mesečno izdržavanje
Turci su mahom golje kao i SrbiTo mi rece ova ruskinja kaze oce naci nekoga turcina cak je I svedjanin razocaralo
Ja placham I alimentacije I skolovanje ako je rec o skrbi za dijeteU suštini što se tiče brige o ženi nakon razvoda naši muškarci su go rac, većina očeva je ekstremno neodgovorna
Kad Sam bio u Istanbul nase su jurile neke turke sto drze restoraneTurci su mahom golje kao i Srbi
Da Al kwze ona kljuc je u vaspitanje njih se vaspitava da postuju majke sestre da se postavljaju zastitnicki kaze sto kod rusa nije slucajTurci su mahom golje kao i Srbi
Kod njih je problem što ima više žena nego muškaraca. To ima za posledicu da se Ruskinje ponašaju paćenički i agresivno prema muškarcima jer je od malih nogu konkurencija velika.Da Al kwze ona kljuc je u vaspitanje njih se vaspitava da postuju majke sestre da se postavljaju zastitnicki kaze sto kod rusa nije slucaj
ja imam osećaj da oni imaju masu kul sabotera u timuSve više imam osećaj da će rts da nešto zlobno poruči serijom Sablja
Zašto to misliš?ja imam osećaj da oni imaju masu kul sabotera u timu
Pa serija je o Sablji, nije o Đinđiću. Čini mi se da ide u pravcu - niste nas pobedili i nećeteTj nema trećeg metka, nego samo ono što je i bilo
Tad Sam bio mlad forumas tacnije Jos u predforumskom statusu sta Sam tad znaoČuo sam utiske da serije prati zvaničnu verziju događaja
Tko ce rasformirat tu udbu taj se Jos nije ni rodioPa serija je o Sablji, nije o Đinđiću. Čini mi se da ide u pravcu - niste nas pobedili i nećete
Kako nisam, sećam se događaja, tj atentata, sablje manjeTad Sam bio mlad forumas tacnije Jos u predforumskom statusu sta Sam tad znao
Jer si se ti uopce rodio tada
pa znaš da stalno izbacuju mimove dok ide Vučić ubace tako nešto tipa: Trenutno na drugom kanalu film: Ubica.... mislim lupam. Taj fazon. Uvek neštoZašto to misliš?
Ko je gospođa