момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.530
Ako ikada smuvaš Šveđanku izradit ću ti sertifikat za počasnog penetratora Višnje RaseDobar Sam sa ruskinjama Al naravno nemam prodju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ikada smuvaš Šveđanku izradit ću ti sertifikat za počasnog penetratora Višnje RaseDobar Sam sa ruskinjama Al naravno nemam prodju
pravoslavni su najgori od hristijanizovanih, a od pravoslavnih Rusi. Jasno ti je koji je to nivo degradacije.Stari slaveni su bili cool Ovi hristijanizovani su degradirali
Obecanje ludom radovanje...danas Sam pokusao na foru zaboravio skriptu pa se vratio kao da vratim uz izvinjenje...poslovni osmeh samo I ni stisak rukeAko ikada smuvaš Šveđanku izradit ću ti sertifikat za počasnog penetratora Višnje Rase
Već imam ideju za sertifikat, ali neću da postujem ovde, da ga downloaduješ pa se kurčiš tamo. Prvo se klati pa ćeš sertifikat imati itd.Obecanje ludom radovanje...danas Sam pokusao na foru zaboravio skriptu pa se vratio kao da vratim uz izvinjenje...poslovni osmeh samo I ni stisak ruke
U rusiju sr nekako komunizam spojilo s pravoslavljem cak Sam pisao o tome odje u pozitivan kontekst svojevremeno...bejjah u zabludupravoslavni su najgori od hristijanizovanih, a od pravoslavnih Rusi. Jasno ti je koji je to nivo degradacije.
Da, komunizam ti je podudaran sa pravoslavljem u suštini, kao što je liberalizam sa protestantizmom recimoU rusiju sr nekako komunizam spojilo s pravoslavljem cak Sam pisao o tome odje u pozitivan kontekst svojevremeno...bejjah u zabludu
Brate to je tako daleko a tako blizu ...ako me razumes igra stapa I sargarepeVeć imam ideju za sertifikat, ali neću da postujem ovde, da ga downloaduješ pa se kurčiš tamo. Prvo se klati pa ćeš sertifikat imati itd.
Recimo Zjuganov je koketirao s ruskom crkvom a oni su to prihvatila stonce reci sluzba kontrolira crkvu kao I u SrbDa, komunizam ti je podudaran sa pravoslavljem u suštini, kao što je liberalizam sa protestantizmom recimo
Blizu je samo u smislu geografske blizine, niti na jedan drugi način, znam. Moraš vežbati bivanje šveđaninom, uči jezik polako, razumevanjem lingvističkih paterna najbolje ćeš pokopčati način na koji razmišljaju i njihov mentalitet in general.Brate to je tako daleko a tako blizu ...ako me razumes igra stapa I sargarepe
Mislim da su se jugoslaveni lakse zenili svedjankama nego sto I'm mi sad mozemo I prici....znam jednog covjeka odje ozenjenig svedjankom...nista posebno nema neku pricu Al je to bilo 80ih....a opet ta ruskinja se uvalila Svedu...mislim da su Svedi ti sto kvare skandinavsku rasu svedjanke su rigoroznijeBlizu je samo u smislu geografske blizine, niti na jedan drugi način, znam. Moraš vežbati bivanje šveđaninom, uči jezik polako, razumevanjem lingvističkih paterna najbolje ćeš pokopčati način na koji razmišljaju i njihov mentalitet in general.
Pa žene su uvek rigoroznije, muškarci će generalno opaliti i tri rase ispod njihove. Dakle, šansa da se nešto desi izmeđ tebe i Švede je manja nego da se u Samu Altmanu javi emocija.mislim da su Svedi ti sto kvare skandinavsku rasu svedjanke su rigoroznije
Sto kaze drug pobjeda vise srece u sljedecu reinkarnacijuPa žene su uvek rigoroznije, muškarci će generalno opaliti i tri rase ispod njihove. Dakle, šansa da se nešto desi izmeđ tebe i Švede je manja nego da se u Samu Altmanu javi emocija.
Ovisi I o njovom materijalnom statusi ako su situirane kao sto one jesu ne prolaze price strendzeera sa bliskoga istoka o luskuznome zivotu u neki harem...nasuprot tome sve vise devojaka u Srb pada na takve pricePa žene su uvek rigoroznije, muškarci će generalno opaliti i tri rase ispod njihove. Dakle, šansa da se nešto desi izmeđ tebe i Švede je manja nego da se u Samu Altmanu javi emocija.
Da, zato Kajsa i njena sisterka ne planiraju da isprđuju djecu niti imaju partnera za kojeg će se osobito emotivno vjezivatiOvisi I o njovom materijalnom statusi ako su situirane kao sto one jesu ne prolaze price strendzeera sa bliskoga istoka o luskuznome zivotu u neki harem...nasuprot tome sve vise devojaka u Srb pada na takve price
pa kad se na bliskom istoku razvedeš muž mora i dalje da te izdržavaOvisi I o njovom materijalnom statusi ako su situirane kao sto one jesu ne prolaze price strendzeera sa bliskoga istoka o luskuznome zivotu u neki harem...nasuprot tome sve vise devojaka u Srb pada na takve price
Not bad, taman da ti ta alimentacija plati studije ili neštopa kad se na bliskom istoku razvedeš muž mora i dalje da te izdržava
verovao ili ne
i šta rade žene....udaju se, zatrudne i razvedu
i onda traže pored alimentacije i mesečno izdržavanje
čak ne mora da ostane trudnaNot bad, taman da ti ta alimentacija plati studije ili nešto
Još bolječak ne mora da ostane trudna
može da traži nakon razvoda