Kafić Bife Doris

Brate to je tako daleko a tako blizu ...ako me razumes igra stapa I sargarepe
Blizu je samo u smislu geografske blizine, niti na jedan drugi način, znam. Moraš vežbati bivanje šveđaninom, uči jezik polako, razumevanjem lingvističkih paterna najbolje ćeš pokopčati način na koji razmišljaju i njihov mentalitet in general.

Blizu je samo u smislu geografske blizine, niti na jedan drugi način, znam. Moraš vežbati bivanje šveđaninom, uči jezik polako, razumevanjem lingvističkih paterna najbolje ćeš pokopčati način na koji razmišljaju i njihov mentalitet in general.
Mislim da su se jugoslaveni lakse zenili svedjankama nego sto I'm mi sad mozemo I prici....znam jednog covjeka odje ozenjenig svedjankom...nista posebno nema neku pricu Al je to bilo 80ih....a opet ta ruskinja se uvalila Svedu...mislim da su Svedi ti sto kvare skandinavsku rasu svedjanke su rigoroznije

Pa žene su uvek rigoroznije, muškarci će generalno opaliti i tri rase ispod njihove. Dakle, šansa da se nešto desi izmeđ tebe i Švede je manja nego da se u Samu Altmanu javi emocija.
Ovisi I o njovom materijalnom statusi ako su situirane kao sto one jesu ne prolaze price strendzeera sa bliskoga istoka o luskuznome zivotu u neki harem...nasuprot tome sve vise devojaka u Srb pada na takve price

Ovisi I o njovom materijalnom statusi ako su situirane kao sto one jesu ne prolaze price strendzeera sa bliskoga istoka o luskuznome zivotu u neki harem...nasuprot tome sve vise devojaka u Srb pada na takve price
Da, zato Kajsa i njena sisterka ne planiraju da isprđuju djecu niti imaju partnera za kojeg će se osobito emotivno vjezivati

pa kad se na bliskom istoku razvedeš muž mora i dalje da te izdržava
verovao ili ne

i šta rade žene....udaju se, zatrudne i razvedu
i onda traže pored alimentacije i mesečno izdržavanje

Screenshot_20241116-224207-666.png

Back