момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.935
Jok jos trenutacno razmisljam posjetiti fjordove dje prebivao Serafita , Balzakov andjeo androgin
Evo ti preporuka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok jos trenutacno razmisljam posjetiti fjordove dje prebivao Serafita , Balzakov andjeo androgin
UpoznaćešNe znam ko je Siri
Mene sve to isto...molio Sam se u djamije u svakakve katedrale pred Torinsko platno sutio a i u krisnine odaje prebivao....To je zato što se u pogrešnoj crkvi moliš.![]()
Poteracu curu da odgledamo ovo
Neću.Upoznaćeš
Ma ne kažem zbog toga.Mene sve to isto...molio Sam se u djamije u svakakve katedrale pred Torinsko platno sutio a i u krisnine odaje prebivao....
Ma bio je to Alen Nuri sad vec starac Ali mu oci iste bukvalnoMa ne kažem zbog toga.![]()
Nisam te skapiralaMa bio je to Alen Nuri sad vec starac Ali mu oci iste bukvalno
Odgledaj tu scenu grupnjak samo nisam provjerio ko je treca cura....ok danas je baba ako nije pokojnaNisam te skapirala
Ok. Uspela sam da zapanjim Ligija, naljutim Momu i rastužim Prsha.
Femme fataleOk. Uspela sam da zapanjim Ligija, naljutim Momu i rastužim Prsha.
Odlična preporuka, krene kao običan pijani dan jednog prosječnog Rusa, a onda upadne u psihodeliju da više i ne znaš ko je stvaran a ko izmišljen.Isto, od Rusa npr. Aleksej Saljnikov 'Petrovi u Gripu i oko njega', to je 1000/10
Za srce da ujedeš, nego ne znam koji je to smajli u reakcijama.Ok. Uspela sam da zapanjim Ligija, naljutim Momu i rastužim Prsha.
Sad pogledaj Zhmurki od Balabanova, svaki lik se zove Ivan i svaki je retardiranOdlična preporuka, krene kao običan pijani dan jednog prosječnog Rusa, a onda upadne u psihodeliju da više i ne znaš ko je stvaran a ko izmišljen.
Životinjska farma je sledeća.Sad pogledaj Zhmurki od Balabanova, svaki lik se zove Ivan i svaki je retardiran
To možeš za dva, tri dana, lako se čita. Biser od Orvela ti je 'Niko i ništa u Parizu i Londonu'.Životinjska farma je sledeća.
Planirao sam onu o Kataloniji posle toga, ali može se nastaviti, što da ne.To možeš za dva, tri dana, lako se čita. Biser od Orvela ti je 'Niko i ništa u Parizu i Londonu'.
Da, ta je o španskom ratu. Ima i ona o pravima radnika, Put za Vigan, ima fejlova da se usereš, ali dobro je analizirao desno/levo dinamiku, može se preslikat na današnju situaciju u velikoj meri.Planirao sam onu o Kataloniji posle toga, ali može se nastaviti, što da ne.
Hajde de , ko da je moje mišljenje bitno. Ja sam tako retro.Za srce da ujedeš, nego ne znam koji je to smajli u reakcijama.
Oduševiće se Kajsa. Koju boju kose sada ima i friz ?
Uvek pogrešim ime.Lakše je reći Kasja.
Ofc, oslikala je mnoge stokholmske kafiće i čajdžinice etcLepa je i ovako. Nisam znala da je ilustrator , umetnica i to nagrađivana .