момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.861
Prava književnost je kad svako učita svoju verziju istine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad Sam u vezu na daljinu brojimo sitno izgurali godinu I kusur neki
Kod prsha se situacija stabilizovala pred praznike.2 soma kilometara preguravamo kao od sale
Da sam išao do 10, ne bi ostala mogućnost za dvostruko tumačenjeAli makar nisi išao sa 10 spratova, nego skromno, tu do trećeg.
Još kad bi dozvolili da se zapali cigar , ali ok - i nema smisla prema umetninama,Tebi bi odgovarala šetnja po MoMI, od prvog do trećeg sprata
Ne puši tamo niko, samo travulja. Kad bi zapalila cigar verovatno bi mislili da je performans.Još kad bi dozvolili da se zapali cigar , ali ok - i nema smisla prema umetninama,
Jesi bio ?Ne puši tamo niko, samo travulja. Kad bi zapalila cigar verovatno bi mislili da je performans.
Da da, meni se najviše dopao poslednji sprat, tamo su Van Gog i ekipa.Jesi bio ?
A daleko je nova svasta Jos moze biti...hajdemo reci onu zarovu godina prodje ali dan nikad..Kod prsha se situacija stabilizovala pred praznike.
Kad smo kod njega , koja ti je omiljena slika? Pa ću i ja rećiDa da, meni se najviše dopao poslednji sprat, tamo su Van Gog i ekipa.
Kad smo kod njega , koja ti je omiljena slika? Pa ću i ja reći
Pa meni je Zvezdana noć !
Jeste, divna je, ali hajde kao da kažem nešto edžije. At Eternity's Gaze je isto super, značila mi dok sam bio tužan.Pa meni je Zvezdana noć !
Zato što je ...nešto najbolje
Smejem se samo zato što je mrziSestra mi je naslikala tu sliku, cimao sam je i za Opatiju u Hrastovoj šumi, uz doplatu u novcu ili naturi, ali nijema šanse, mrzi je
Nikad joj nije ni stalo do plaćanja, radila je to zato što voli, sad je mrzi i ne bi je ni milijun dolara pokrenuloSmejem se samo zato što je mrzi
No Ligament no KolosekUzgred , gde vam je 1. kolosek?
Ja bih mogla al u teoriji. Kada bih kupila profesionalni alat. Ne možeš lepo raditi krševima.Nikad joj nije ni stalo do plaćanja, radila je to zato što voli, sad je mrzi i ne bi je ni milijun dolara pokrenulo
Naravno, ima oni profi opremu i sve, onaj štafelaj ili kako se zoveJa bih mogla al u teoriji. Kada bih kupila profesionalni alat. Ne možeš lepo raditi krševima.