Kafić Bife Doris

A svedjankama ja ne mogu prici eventualno ruskinjama a za nase lujke mi treba citanje bar za ove sto studiraju Ili se nakanjavaju studirati
Leteo sam SAS-om nedavno, niko u avionu nije bio tamniji od feta sira, sedeo sam do prozora a neka devojka do mene, nisam otišao nijednom u toalet da joj dokažem da i mi životinjke sa balkana umijemo suzdržavati nagone etc.

Bar možeš da se tešiš da ne žele s tobom izlučevine razmenjivati zbog tog konkretnog poteza, dok ja učinim sve kako treba, a rezultat je isti kao i kod tebe.

Nikad nećemo znati da li bi te seksualno razmotrile da se nisi pošašoljio.
Neznam obicno su s tim curama neke nadzak babe koje ih podgovaraju protivu mene

Ne znam Kako ti I momo stojite kod studentica Ali mi djeluje da ste nacitani
Moma je načitan na nekom višem nivou, i evo baš u knjizi Čitač, Šlink je ubacio par rečenica o tom fenomenu kako kada imaš žuticu, ili šta je već ono moma imao, rokaš knjige kao sumanut jer ne možeš da izlaziš vani.

I kada je izašao vani, on 15 godina, ona 35, fala joj ali bila je tucana.

Momino vrijeme dolazi.

Moma je načitan na nekom višem nivou, i evo baš u knjizi Čitač, Šlink je ubacio par rečenica o tom fenomenu kako kada imaš žuticu, ili šta je već ono moma imao, rokaš knjige kao sumanut jer ne možeš da izlaziš vani.

I kada je izašao vani, on 15 godina, ona 35, fala joj ali bila je tucana.

Momino vrijeme dolazi.
I ja volim prakticirati tih momenata punjenja stivom jesu kratki Ali su intenzivni momo je Jos mladji pa njegova apstinencija Tek treba rezultirati nekim nizom zgoditaka

Back