adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.309
To je ta ljubav kroata prema Njemačkoj od 1941 do sada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ta ljubav kroata prema Njemačkoj od 1941 do sada
Joj kad kažem Mjertzu šta pišešTo je ta ljubav kroata prema Njemačkoj od 1941 do sada
To je do kroata i njihovog shvatanja njemačkeJoj kad kažem Mjertzu šta pišeš
Mi smo savjeznici i u dobru i u zlu, nećemo ih valjda napustiti samo zato što su par godina imali krizu identitetaTo je do kroata i njihovog shvatanja njemačke
Du sprichst mir aus der Seele.Mi smo savjeznici i u dobru i u zlu, nećemo ih valjda napustiti samo zato što su par godina imali krizu identiteta
@Jugoslav Čvarak jel tako?
Du sprichst mir aus der Seele.
![]()
Taj čovjek je čista ljubavKakav gospodin.
![]()
![]()
![]()
![]()
Šteta što mi je Vuksi javio da se povlači s foruma, mogao bi ti o svom bliskom rođaku pisati iz prve ruke, kakav je to gospodin.Taj čovjek je čista ljubav

Ko je Vuksi?Šteta što mi je Vuksi javio da se povlači s foruma, mogao bi ti o svom bliskom rođaku pisati iz prve ruke, kakav je to gospodin.
![]()
![]()
![]()
@Cro_čvarakKo je Vuksi?
Dugo sam vremena mislio da je to tvoj drugi nalog. Znači Škejomir je njegov rođak? Divnu rodbinu imate, Marka Perkovića, Šjeku...
Nije, iako potječemo iz istog kraja, razlika je u tome što sam ja Titoist, on Staljinist.Dugo sam vremena mislio da je to tvoj drugi nalog. Znači Škejomir je njegov rođak? Divnu rodbinu imate, Marka Perkovića, Šjeku...![]()
Zbog nicka sam pomislio, koja je šansa da postoje dva hrvatska čvarka na jednoj malenoj križi.Nije, iako potječemo iz istog kraja, razlika je u tome što sam ja Titoist, on Staljinist.
Moj jedini klon je Autophagia, hiper-ublažena index verzija mene, mjesto gdje modovima hladno poželim da im djeca dobiju rak očiju.
Je l si stigao do onog mesta sa devojčicom u busu? Destilat ruske patologijeČuvaj se naših bajo moj
I dalje čitam Vladimira Kaminera, pa ću Čitača i onda napadam preporuku.Je l si stigao do onog mesta sa devojčicom u busu? Destilat ruske patologije
Aha, mislio sam da je Salnikov, i tu ima slična situacija kad kaže nešto 'Jevrejin krade iz proizvodnje samo ono što mu treba, a Rus sve što mu padne šaka'I dalje čitam Vladimira Kaminera, pa ću Čitača i onda napadam preporuku.
Znamhttps://www.index.hr/mobile/vijesti...8480.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m
Pročulo se da si došao izgleda. Tako je onomad i Nele u Sahraj'vo.
Krenem da napišem 'znači sediš najnormalnije u kafiću, niko ti nije olupao glavu i onda smo mi Ujaci netolerantni' i vidim vest u međuvremenu.