sad uzmite bojanke i svaku boju obojite

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sad to akumulirano znanje treba primeniti praktično.Kao sto si naponenuo bese to dobrim peridom I druzbom sa eurus generalno mislim da ti ponovo treba neka cura vodilja toga tipa
Pa ne uzdigao si se na novoe svijesti na kojima ti banalnost ne pije vodu osim u pijanstvo...a na tu razinu svakako ima sto za konzumiratiSad to akumulirano znanje treba primeniti praktično.
Mada, mislim da nisam propustio mnogo, ljudi su i dalje isti, nisu se menjali, više sam se promenio ja gledajući i čitajući prijeporuke u svoja 4 zida.
.gifsad uzmite bojanke i svaku boju obojite
![]()
Jesi li čitao Huismansa?Pa ne uzdigao si se na novoe svijesti na kojima ti banalnost ne pije vodu osim u pijanstvo...a na tu razinu svakako ima sto za konzumirati
Ne Ali cu vjerovatnoJesi li čitao Huismansa?
On ti je kao Prust, beskrajno dubok sa beskrajno malo životnog iskustva. Nasuprot je jedna od najjačih stvari ikad, trećina romana se dešava u kadi, trećina na vc školjki a trećina u krevetu etc.Ne Ali cu vjerovatno
Podseca me na Don rigobertove biljeznice ti ugodni rituali sjecenja noktiju cupanja dlaki iz nosa itd.On ti je kao Prust, beskrajno dubok sa beskrajno malo životnog iskustva. Nasuprot je jedna od najjačih stvari ikad, trećina romana se dešava u kadi, trećina na vc školjki a trećina u krevetu etc.
To nijesam još, Ljosa mi slabije idePodseca me na Don rigobertove biljeznice ti ugodni rituali sjecenja noktiju cupanja dlaki iz nosa itd.

Volio bih biti takav entuzijastPogledajte prilog 1814540
Japegave je jumping guy u Nirvani, niko ga ne registruje, ali uvek prisutan
Sizif našeg dobaVolio bih biti takav entuzijast

Jbte Moma Tek sad provaljujem da si otvorio Ovi kafanu na dan kad Sam ja smuvao curu prosle godine...kakva koincidencijaSizif našeg doba
Za dva dana godišnjica, šta si lepo kupio?Jbte Moma Tek sad provaljujem da si otvorio Ovi kafanu na dan kad Sam ja smuvao curu prosle godine...kakva koincidencija![]()
Danas se bas razmatrali dal smo I dalje u vezu...to ti je vezom na daljinu...Za dva dana godišnjica, šta su lepo kupio?
To je bilo predmetom diskusije samo na prvi dejt poslje ga se nije spominjalo uopceIli je to u avataru poklon?
Uh, teške su to veze kao crna zemlja.Danas se bas razmatrali dal smo I dalje u vezu...to ti je vezom na daljinu...
Pa godina dana vec ali udaljenost cini svojeUh, teške su to veze kao crna zemlja.
Ali može da upali, kod mene jeste.
To je oko važnih datuma najteže, svaka godišnjica je kriza.Pa godina dana vec ali udaljenost cini svoje
Skuzili smo da ne mozemo biti zajedno za godisnjicu I tu je nastala neka upitanost za daljeTo je oko važnih datuma najteže, svaka godišnjica je kriza.
Nek bude da sam otvorio tim povodomJbte Moma Tek sad provaljujem da si otvorio Ovi kafanu na dan kad Sam ja smuvao curu prosle godine...kakva koincidencija![]()