момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.524
From Pesho to Prsho
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedno 3-4 takve sam pretekao.Skuzili smo da ne mozemo biti zajedno za godisnjicu I tu je nastala neka upitanost za dalje
Pa i ovaj naš Miladin je počeo da priča hrvatski kao ti, nekada to nije bilo tako.
Prije bi rekao da je bilo predskazanje ti si je otvorio ujutro a ja Sam startovao curu navecerNek bude da sam otvorio tim povodom
Koji, Dado?Pa i ovaj naš Miladin je počeo da priča hrvatski kao ti, nekada to nije bilo tako.
Ne nego Prsho.Koji, Dado?
Kad može moma otvoriti temu, vala mogu i ja ovu startovati.Prije bi rekao da je bilo predskazanje ti si je otvorio ujutro a ja Sam startovao curu navecer
Nikad čuo.Je l pratite strimerku Dorozeu, iz Švecke
Pa ne priča Prsho hrvatski, to je neki njegov unikatan jezik, oduvek se tako izražava.Ne nego Prsho.
A Miladin Dado je odavno Hrvatom.
Jugoslavenski ako se moze tako nazvati mix gastarbajterski narecjaPa ne priča Prsho hrvatski, to je neki njegov unikatan jezik, oduvek se tako izražava.
Iskače mi na TT, igra CS1.6, kaže nema prijatelje, samo nameštaj iz Ikee i opremu za komp. Time je dobila jednog prijatelja.Nikad čuo.
Šta tvrdi?
AhahahahahahhaIskače mi na TT, igra CS1.6, kaže nema prijatelje, samo nameštaj iz Ikee i opremu za komp. Time je dobila jednog prijatelja.
Ne volim se naci u drustvo bugara I makedonaca istodobno...tu nastane sijaset istorijsko lingvistickih debata koje ustvari to I nisu sa kulturoloskoga aspektaNa kraju će biti Bugarčina najgora
Šibnuo bih da znam pravilaČekaš da baci neku objavu o usamljenosti, da joj šibneš link za jednu online partiju Katana.
Volio bih prisustvovati, po mogućnosti pripit.Ne volim se naci u drustvo bugara I makedonaca istodobno...tu nastane sijaset istorijsko lingvistickih debata koje ustvari to I nisu sa kulturoloskoga aspekta
Meni je najjače što bi imao smještaj kod prša, da se iscimaš na par dana, da joj pozvoniš na vrata.U CS-u sam bio dobar, ali fora je što je ona psiho, igra to 24/7
Da, šest stepeni poznanstva do Kevina Bejkona aka dva koraka do Dorozee/KajseMeni je najjače što bi imao smještaj kod prša, da se iscimaš na par dana, da joj pozvoniš na vrata.
A onda prc prc prcMoj plan je da se infiltriram međ Kajsinu živinu kao Sejo Kalač, ne verujem da bi primetila bitnu razliku između balkanca i vola etc