adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.189
A ne vadi se sad kad si se već naguzioSamo sa distance posmatram kako izlaze fabrički nasmijana lica, spoznavši istine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne vadi se sad kad si se već naguzioSamo sa distance posmatram kako izlaze fabrički nasmijana lica, spoznavši istine.
Ti si baš opterećena heteroseksualnim muškarcima.A ne vadi se sad kad si se već naguzio![]()
Da li je ta osoba sada sa nama u prostoriji?Ti si baš opterećena heteroseksualnim muškarcima.
Stalno i rent free izgleda.Da li je ta osoba sada sa nama u prostoriji?
Zanimljivo je kako živimo u paralelnim svemirima i kako nema niti jedne tačke u kojoj nam se perspektive ukrštaju.Nadao sam se da će nestankom bumera i to riješiti, ali onda upade Vučić sa 500 godina vladavine te se sada ne može garantovati kakve nas generacije očekuju.
Trebalo je da stoji 11.07., ali što da ne, ostavio sam ga malo duže da ljudima srce prep'kne, što bi rekao lider srpske opozicije Milorad DodikEvo i @момоа još drži kamen sa nekim bzv brojem na njemu, kao da nije bio direktan učesnik teme gde je utvrđeno koji je broj veći, a koji manji.
Jok Srbi su voljeli Titu vise nego SlobaZato što su Slovenci bili najpametniji đak u tom razredu i želili su nešto bolje, a mi najgluplji i odgovaralo nam je da ostanemo u Jugi pod uslovom da se preimenuje u Vel'ka Srbija i da njome vlada Slobo.
Srbi vole diktatora koji je trenutno popularan, kako Tita tako i Slobu nakon njega. Evo sad vole Vu*lera već trinaestu godinu uzastopce.Jok Srbi su voljeli Titu vise nego Sloba
Tita je bio internacionalist Slobo je igrao na kartu srpskog laznog patriotizma a da ne govorim o radikalima I njihovoj patriotskoj demagogiji. Tako da Srbi su voljeli I Staljina e to su bili Srbi idealisti tacnije jugoslavenski nacionalistiSrbi vole diktatora koji je trenutno popularan, kako Tita tako i Slobu nakon njega. Evo sad vole Vu*lera već trinaestu godinu uzastopce.
Tita Srbi nisu voleli jer je internacionalist nego zato što im je davao besplatno zdravstvo, stanove, vladao čvrstom rukom i sl. Ne poredim Tita i Slobu, prvi je stvarno baja, drugi luzer, a o ovom sad da ne govorimo. Međutim, Srbi su ga iz pogrešnih razloga voleli, kao i svakog drugog što iz pogrešnih rqzloga vole.Tita je bio internacionalist Slobo je igrao na kartu srpskog laznog patriotizma a da ne govorim o radikalima I njihovoj patriotskoj demagogiji. Tako da Srbi su voljeli I Staljina e to su bili Srbi idealisti tacnije jugoslavenski nacionalisti
Pa ja cjenim vise informbirovce nego te sto su se uvukli u KPJ iz koristi ispostavilo se da su naneli veliku stetua njihovi potomci su takodjer partijasili iz koristi u takozvvanom visestranacjuTita Srbi nisu voleli jer je internacionalist nego zato što im je davao besplatno zdravstvo, stanove, vladao čvrstom rukom i sl. Ne poredim Tita i Slobu, prvi je stvarno baja, drugi luzer, a o ovom sad da ne govorimo. Međutim, Srbi su ga iz pogrešnih razloga voleli, kao i svakog drugog što iz pogrešnih rqzloga vole.
Ne znam, ja smatram da je dobro što je Tito slao birovce na golootočje, da je to bilo primereno tadašnjem kontekstu, jedini način da se izmaknemo od ruske kloake. Međutim, ne možeš da nemaš poštovanja prema ideološkoj zadrtosti tih Ilija Čvorovića.Pa ja cjenim vise informbirovce nego te sto su se uvukli u KPJ iz koristi ispostavilo se da su naneli veliku stetua njihovi potomci su takodjer partijasili iz koristi u takozvvanom visestranacju
Jbg da smo bili pod rusku cizmu sad bi bili u rang Ceske odprilike a I hrvati ne bi uspjeli da se prebace na pobednicku stranu na kvarno nego bi ih Koba drilovao poprilicno tako da Sam ipak pobornik Dzugasvilija naspram BrozaNe znam, ja smatram da je dobro što je Tito slao birovce na golootočje, da je to bilo primereno tadašnjem kontekstu, jedini način da se izmaknemo od ruske kloake. Međutim, ne možeš da nemaš poštovanja prema ideološkoj zadrtosti tih Ilija Čvorovića.
Da smo bili pod rusima, sad bismo imali PTSD kao i svaki normalan narod, poput Čeha recimo, što bi dalje impliciralo da nam ne bi palo na pamet da se ložimo na njih. To se slažem.Jbg
Jbg da smo bili pod rusku cizmu sad bi bili u rang Ceske odprilike a I hrvati ne bi uspjeli da se prebace na pobednicku stranu na kvarno nego bi ih Koba drilovao poprilicno tako da Sam ipak pobornik Dzugasvilija naspram Broza
Pa to je logično, ti si svoje odgovore našao i prilično su jednostavni.Zanimljivo je kako živimo u paralelnim svemirima i kako nema niti jedne tačke u kojoj nam se perspektive ukrštaju.
Dok je put do tvojih trnovit i nepredvidljiv.Pa to je logično, ti si svoje odgovore našao i prilično su jednostavni.
Opet grešiš, tim potezom odrekao bih se prava na samomržnju, a to ne želim. Nikad nećeš razumeti, naše drugosrbijansko stanovište je: postoji nekoliko nas lotosovih cvetova, ostalih 90% su trule jabuke.Sve srpsko ne valja, sve ostalo je super.
Pazi naziv stranice, kakva Andrea Jovanović u jagnjećoj koži.Ja moram da prtim komplikovanijom džadom.
https://www.facebook.com/share/p/17N4mQP36B/
Pa svi ljudi koji preispituju svoje stavove ne mogu baš očekivati siguran ishod i laganu šetnju.Dok je put do tvojih trnovit i nepredvidljiv.
Ali to je potpuno jalovo stanovište, otud i neupotrebljivo u praksi.Opet grešiš, tim potezom odrekao bih se prava na samomržnju, a to ne želim. Nikad nećeš razumeti, naše drugosrbijansko stanovište je: postoji nekoliko nas lotosovih cvetova, ostalih 90% su trule jabuke.
Pretpostavljam da ćeš ti najbolje odrediti šta je to feminizam, kao i to da li feminizam i nacionalizam mogu da se presjeku makar u jednoj tački, jednoj osobi.Pazi naziv stranice, kakva Andrea Jovanović u jagnjećoj koži.
To što se građani prodaju za 2.5k dinara je totalno rusko-srpska vrednost. I dalje ne vidim kako je to Vučić poslušnik zapada, čekam da mi neko lepo objasni pa da glasam za Gospodina.
Kad si ti to preispitivao svoj stav? Mislio, menjao ga nisi nikad, ali bilo bi utešno da si ga bar doveo u pitanje.Pa svi ljudi koji preispituju svoje stavove ne mogu baš očekivati siguran ishod i laganu šetnju.
Nije.Ali to je potpuno jalovo stanovište, otud i neupotrebljivo u praksi.
Nisam pokušao da odredim bilo šta, samo kažem da stranica ima vajb Andree Jovanović, doduše ona je transparentnija u podršci preśednikuPretpostavljam da ćeš ti najbolje odrediti šta je to feminizam, kao i to da li feminizam i nacionalizam mogu da se presjeku makar u jednoj tački, jednoj osobi.
Pa ja sam strejter nažalost, tako da to i nije baš egzotično tle za građenje nekog identiteta.Doduše i meni je Lambros svojevremeno bio neshvatljiva pojava, ali od trenutka kada shvatiš da je seksualnost samo dio, a ne cijela ličnost, stvari se poslože.
Naravno, preduslov je da kod konkretnog pojedinca seksualnost zaista nije cijela ličnost.
Stavovi su tu da se preispituju konstantno, naročito u svijetlu nekih novih činjenica, okolnosti.Kad si ti to preispitivao svoj stav? Mislio, menjao ga nisi nikad, ali bilo bi utešno da si ga bar doveo u pitanje.
Kako nije, zamišljaš se kao neki korektivni faktor?
Pa bukvalno cijela stranica je posvećena napušavanju predsjednika, ali je iz tvoje perspektive to samo netransparentna podrška, ne mogu oni tebe zajebati.Nisam pokušao da odredim bilo šta, samo kažem da stranica ima vajb Andree Jovanović, doduše ona je transparentnija u podršci preśedniku
Ako ti je seksualnost bilo kakvo tle za građenje identiteta, piši propalo.Pa ja sam strejter nažalost, tako da to i nije baš egzotično tle za građenje nekog identiteta.
Koja je to novonastala okolnost tebe naterala da promeniš bilo koji od svojih kontroverznih stavova (ili te naterala da ih dovedeš u pitanje)?Stavovi su tu da se preispituju konstantno, naročito u svijetlu nekih novih činjenica, okolnosti.
Između ostalog i to, ali ne moramo tako radikalno, dovoljno bi bilo da posavetuje pastvu da nije halal biti velikosrbijanski nacionalist recimo i da 'nema više ni Grka ni Jevrejina' kako kaže Krist. To bi bilo dovoljno da bude ekskomuniciran.Tebi je preispitivanje stavova kada monah napusti bratstvo da bi išao da orgija po Parizu, zato si tako začuđen.
Naravno.Kako nije, zamišljaš se kao neki korektivni faktor?
Poistovećivanje nekog ko ima svu moć sa nekim ko nema nikakvu, smatram radom za Gospodina Predsjednika.Pa bukvalno cijela stranica je posvećena napušavanju predsjednika, ali je iz tvoje perspektive to samo netransparentna podrška, ne mogu oni tebe zajebati.
Nije, nego ljudi koji konzervisanije razmišljaju i nisu pobliže upoznati, misle da neko jedva čeka da otkrije da je pjeder ili trans da bi izgradio identitet. U tom smislu, ja nemam materijala za izgradnju.Ako ti je seksualnost bilo kakvo tle za građenje identiteta, piši propalo.
Za početak, koji su to moji kontroverzni stavovi, pri čemu valja voditi računa da nije kontroverzno sve što neka dijagnoza od osobe prepoznaje kao kontroverzno?Koja je to novonastala okolnost tebe naterala da promeniš bilo koji od svojih kontroverznih stavova (ili te naterala da ih dovedeš u pitanje)?
Vidi se da si često na liturgiji, pa znaš lolIzmeđu ostalog i to, ali ne moramo tako radikalno, dovoljno bi bilo da posavetuje pastvu da nije halal biti velikosrbijanski nacionalist recimo i da 'nema više ni Grka ni Jevrejina' kako kaže Krist. To bi bilo dovoljno da bude ekskomuniciran.
U tvojoj rečitosti po ovom pitanju se i ogleda sva jalovost.Naravno.
O kakvom poistovjećivanju govoriš?Poistovećivanje nekog ko ima svu moć sa nekim ko nema nikakvu, smatram radom za Gospodina Predsjednika.
Uopa, that escalated quicklyZa početak, koji su to moji kontroverzni stavovi, pri čemu valja voditi računa da nije kontroverzno sve što neka dijagnoza od osobe prepoznaje kao kontroverzno?
Jer nešto ne vidim da me u realnom životu bilo ko ističe po ne znam kakvim stavovima, a jednako ih iznosim i tamo i ovdje.
Nisam, ali znam, u pravu si. Imam izvore. Poenta je da promena stava nije laka, moraš prvo sebi da objasniš da nisi bio u pravu sve vreme, što je ozbiljan udar na ego, ali lekovito, kasnije budeš mnogo bolji čovek. Probaj nekad.Vidi se da si često na liturgiji, pa znaš lol
Iskreno, zaboravio sam kako je uopšte počeo ovaj fragment razgovora, a mrzi me da galopiram unazad, zato ovako svedeno odgovaram u pokušaju da zatvorim poglavlje.U tvojoj rečitosti po ovom pitanju se i ogleda sva jalovost.
Samoproglašeni elitizam, bez uticaja na stvarni društveni život, naročito ne na bolje.
Poistovećivanju vlasti i europske oporbe, koja je u njihovim glavama 'ista kao i vlast' tj. sve ih kontroliše Ursula moi ti. Takve Šotke su gore od Vučića.O kakvom poistovjećivanju govoriš?
Jer ga ti znas sa onoga nika momcilo? Bese to interesantan mladicMomo, ti si se dosta uozbiljio
Što tako da mi kažešMomo, ti si se dosta uozbiljio