момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.394
Da, prvo se u Njujorku vujadiniše, a onda u Sarajevu gađa djecu i bake iz snajpera, da bi povratio poljuljanu muškost.Ovo neki nobelovac![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, prvo se u Njujorku vujadiniše, a onda u Sarajevu gađa djecu i bake iz snajpera, da bi povratio poljuljanu muškost.Ovo neki nobelovac![]()
U čemu je on uživao dugi niz godina, a onda se vratio u SRJ koja je nudila mjetak u okoShvatio je da Zapad nudi samo penis u bulju.
U Americi se osećao najispunjenije, a on joj je vratio snajperišući našu Prvu Damu dok izlazi iz helikoptera pod sarajskom opsadom.Pitanje je da li je to bio pravi užitak.
Šta kaže u kenguru, šta će ti penis u bulji ako zdravlje izgubiš, kapiraš
I dalje a mislio Sam onomad kad Sam cekao curu sa pologanja ispita da je to neki moj limit definitivnoE moj pršo dobri, ti i dalje imaš tu vrstu entuzijazma.
ToucheU Americi se osećao najispunjenije, a on joj je vratio snajperišući našu Prvu Damu dok izlazi iz helikoptera pod sarajskom opsadom.
Slovenci nisu podnosili jugoslavene cak su ih preko noci izbrisali iz registra gradjana e to ti je najpametnije proglase te nepostojecim. A vecina nasih ljudi je bila jugoslavenski orijentisanaBaš mi je nekako toplo oko srca kada vidim kako su vam familije napušavale Slovence u ril tajmu.
Da ne ulazimo sad u to šta se vama posle desilo.
Da, činjenica da Ljubljana nije granatirana će zauvijek ostati mrlja u našoj slavnoj istoriji.Slovenci nisu podnosili jugoslavene cak su ih preko noci izbrisali iz registra gradjana e to ti je najpametnije proglase te nepostojecim. A vecina nasih ljudi je bila jugoslavenski orijentisana
Nemoj dje bi pola Bosne sad bilo zaposljenoDa, činjenica da Ljubljana nije granatirana će zauvijek ostati mrlja u našoj slavnoj istoriji.
ti si mi nesto prsoNemoj dje bi pola Bosne sad bilo zaposljeno
Bio Sam sinoc na haloven zurku na kst...ne bi ti tako prico da si vido te kostimirane cureti si mi nesto prso
slizao si se sa ovim homosom autosovinistom neoliberalom i sotonistom momcilom
a sad jos aktivno podrzvas halovin rituale
izgubljen si !Bio Sam sinoc na haloven zurku na kst...ne bi ti tako prico da si vido te kostimirane cure
Jedna kostimirana cura me sinoc vozila kuci I hvala jojizgubljen si !
Zato što su Slovenci bili najpametniji đak u tom razredu i želili su nešto bolje, a mi najgluplji i odgovaralo nam je da ostanemo u Jugi pod uslovom da se preimenuje u Vel'ka Srbija i da njome vlada Slobo.Slovenci nisu podnosili jugoslavene cak su ih preko noci izbrisali iz registra gradjana e to ti je najpametnije proglase te nepostojecim. A vecina nasih ljudi je bila jugoslavenski orijentisana
Ovo treba okačiti u svaki bumerski domodgovaralo nam je da ostanemo u Jugi pod uslovom da se preimenuje u Vel'ka Srbija i da njome vlada Slobo.
Sve Srbenda do Srbende u KPJ lolZato što su Slovenci bili najpametniji đak u tom razredu i želili su nešto bolje, a mi najgluplji i odgovaralo nam je da ostanemo u Jugi pod uslovom da se preimenuje u Vel'ka Srbija i da njome vlada Slobo.
Vi ste, mladi gospodine, izgleda propustili što šta u obrazovnome odgoju.Sve Srbenda do Srbende u KPJ lol
Govorim o željama SorabijeSve Srbenda do Srbende u KPJ lol
Primijetio sam da brzi kurs istorije po NATO programu štošta može da nadoknadi.Vi ste, mladi gospodine, izgleda propustili što šta u obrazovnome odgoju.
Nešto i dalje previše jugopatetišu, tako da im nije vjerovati da im je Prirodna Srbija u srcu.Govorim o željama Sorabije
Čestitke na kursu ondaPrimijetio sam da brzi kurs istorije po NATO programu štošta može da nadoknadi.
Samo sa distance posmatram kako izlaze fabrički nasmijana lica, spoznavši istine.Čestitke na kursu onda