Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
žene stareova zaharova otisla u k, mislim fizicki

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
žene stareova zaharova otisla u k, mislim fizicki

posebno 3-4 meseca posle porodjajažene stare![]()
Dip Stejt radi bukvalno 24/7Nema otog ništa, čekat će Drumpha još mesec i pol kad su ga do sad čekali
Tema za koju niko ne bi poverovao da bi Ario započela."Zašto ova žena izgleda ovako staro?"
Bogu HvalaDip Stejt radi bukvalno 24/7
ja ne znam sto je oko mene stvorena neka fama da sam ne znam kakva feministkinja. lezbejke po definiciji ne mogu bit top feministkinje.Tema za koju niko ne bi poverovao da bi Ario započela.![]()
Pa bila si naš feministički ponos i dika, ne znam šta ti se desilo u Njemačkojja ne znam sto je oko mene stvorena neka fama da sam ne znam kakva feministkinja. lezbejke po definiciji ne mogu bit top feministkinje.
Nemice, pretpostavljamPa bila si naš feministički ponos i dika, ne znam šta ti se desilo u Njemačkoj![]()

KremljNebo je zaista zanimljivo. Prošli put smo imali neke revolucije i pad Bastilje recimo na Plutona u vodoliji i Saturna u ribama.
Pitanje je koja je nova Bastilja danas.
Ali nešto veliko će pasti.
Dok je bio u jarcu, jačao je populizam.
Sad je zaista šou tajm.
USABastilja
otkud ti ne veruješ u Ameriku?
Prvo me nabedis da sam najfeministkinja a sada i da verujem u Ameriku, jesi ti sigurna da me nisi pomesala sa nekim?otkud ti ne veruješ u Ameriku?![]()

Da, to je mrtvorođeno, samo što još nije shvatiloSto se Rusije tice, taj nasukani kit umire vec dva veka, nece to skoro krepati.
Like?Mislim da ćemo svedočiti scenarijama koje niko nije očekivao.
Turska ce opet do Beca?Mislim da ćemo svedočiti scenarijama koje niko nije očekivao.
jao da, svi pratimo lik i delo Tonolana, dobro si me podsetioJe l ste provalili što je Tonolan navijao za Kamalu. Mislio sam da trola, ali zapravo je stvarno navijao jer je smatrao da su veće šanse da pod njom dođe do ww3, samim tim i preraspodelu karata, i novog sveta u kojem bi on bio manji luzer.